Speeltuin van de dood 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Speeltuin van de dood

Als kind speelde je graag in de speeltuin. Lekker ondersteboven hangen in het klimrek, of balanceren op de schommel, niets was te gek. Bij sommige volwassenen is dat gevoel nooit meer vertrokken, ze blijven capriolen uithalen om het adrenalinegehalte sky high te houden. Zo ook in deze video, waar je ongetwijfeld zweethandjes van krijgt tijdens het kijken ervan.

De mensen in dit filmpje spelen met hun leven, letterlijk. Met een dikke middelvinger naar Magere Hein hangen ze aan de rand van een flatgebouw, maken salto's op honderden meters hoogte en springen van gebouw naar gebouw, dit alles zonder enige vorm van beveiliging. Dit is wel wat anders dan de gemiddelde speeltuin, als je valt dan helpt een pleister niet, en dat kusje van je moeder zal dan de laatste zijn. Kijk en huiver bij het zien van de acrobaten in de speeltuin van de dood.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.