in

Opnieuw homogeweld in Amsterdam – Slachtoffer gestoken met stuk glas

Dit is het derde incident in een korte tijd

homogeweld

De avond van Hemelvaartsdag was het weer raak in Amsterdam. Een homoseksuele man is met een stuk glas gestoken in Amsterdam-Oost. Drie tieners zijn aangehouden door de politie, en de man is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Opnieuw homogeweld in Amsterdam

De man zat samen met een andere man in een kano toen zij vanwege hun seksuele geaardheid werden beledigd. Toen de mannen bij de kant aangekomen waren, gingen zij verhaal halen. Hieruit ontstond een schermutseling, waarna één van de mannen in zijn onderarm gestoken werd met een stuk glas.
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de daders zijn weggerend.
De dader zou veertien jaar oud zijn, en zijn twee vrienden ook veertien en vijftien. De drie tieners waren al bekende van de politie in verband met overlastgevend gedrag. Het slachtoffer zegt aangifte te gaan doen, terwijl de recherche de zaak zal onderzoeken.

Eerder homogeweld in Amsterdam

Het incident komt kort nadat homostel Fabio en Daniel voor de tweede keer aangevallen zijn in Amsterdam. De eerste keer was op eerste paasdag, de tweede keer was nog geen twee weken geleden. Het is niet bekend of het om dezelfde belagers gaat.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Drankje bestellen op het terras gaat via een app

harry potter eerste druk

Eerste druk Harry Potter boek levert ruim 36.000 euro op