homogeweld
Saved Read later
Deel dit bericht

Opnieuw homogeweld in Amsterdam – Slachtoffer gestoken met stuk glas

De avond van Hemelvaartsdag was het weer raak in Amsterdam. Een homoseksuele man is met een stuk glas gestoken in Amsterdam-Oost. Drie tieners zijn aangehouden door de politie, en de man is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Opnieuw homogeweld in Amsterdam

De man zat samen met een andere man in een kano toen zij vanwege hun seksuele geaardheid werden beledigd. Toen de mannen bij de kant aangekomen waren, gingen zij verhaal halen. Hieruit ontstond een schermutseling, waarna één van de mannen in zijn onderarm gestoken werd met een stuk glas.
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de daders zijn weggerend.
De dader zou veertien jaar oud zijn, en zijn twee vrienden ook veertien en vijftien. De drie tieners waren al bekende van de politie in verband met overlastgevend gedrag. Het slachtoffer zegt aangifte te gaan doen, terwijl de recherche de zaak zal onderzoeken.

Eerder homogeweld in Amsterdam

Het incident komt kort nadat homostel Fabio en Daniel voor de tweede keer aangevallen zijn in Amsterdam. De eerste keer was op eerste paasdag, de tweede keer was nog geen twee weken geleden. Het is niet bekend of het om dezelfde belagers gaat.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

925

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.