Ongehoord Nederland heeft 50.000 leden 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Ongehoord Nederland heeft 50.000 leden

Ongehoord Nederland. Misschien heb je er al eens van gehoord. Ongehoord Nederland is een nieuwe omroep die er wil zijn voor de mensen die Hilversum amper ziet staan. Het behalen van 50.000 leden is één van de vereisten waar een omroep aan moet voldoen om zendtijd te krijgen.

Ongehoord Nederland heeft 50.000 leden 14

 

50.000 leden binnen één week

Met het einde van het jaar in zicht was het heel belangrijk om voor het einde van het jaar nog de 50.000 leden te behalen. Wanneer ze dit aantal, of meer, een jaar lang vast weten te houden, is er voldoende belangstelling. Vervolgens zal de omroep dan, als aspirant-omroep, vijf jaar lang zendtijd gaan krijgen.

Iedereen komt aan bod

Ongehoord Nederland wil een ander geluid laten horen. Of het nu gaat om de Euro, de holocaust of pedofilie. Alle kanten moeten aan bod kunnen komen volgens de omroep. Daarnaast wil de omroep ook de andere kant gaan belichten. Hierdoor krijg je 360-graden journalistiek en snap je beter wat er daadwerkelijk gebeurd.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

816

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.