nick & simon & garfunkel
Nationaal Comité 4 en 5 mei Rogier Jaarsma
Saved Read later
Deel dit bericht

Nick & Simon krijgen compliment van Paul Simon

De droom van Nick & Simon is uitgekomen: zij hebben een compliment gekregen van Paul Simon, een van hun grote voorbeelden. Paul Simon is een van de zangers van Simon & Garfunkel. Het Volendamse duo kijkt enorm op naar Simon & Garfunkel, tot op zo'n niveau dat ze zelfs een docuserie over het tweetal maakte. Kees Tol, die ook meewerkte aan deze serie, deelde vandaag op

target="_blank" rel="noopener noreferrer">Instagram een filmpje met de reactie van Paul Simon.

Woody Harrelson

Eerder dit jaar werd er een show gegeven in Brielle. Toevallig Woody Harrelson in het publiek. Dit was puur toeval. Harrelson was samen met zijn Nederlandse buurman uit Hawaï op bezoek in Brielle bij een familielid. Nick & Simon speelde tijdens dit optreden ook een aantal nummers van Simon & Garfunkel. Onder andere de titelsong van hun docuserie ‘Homeward Bound‘ was te horen.

Filmpje

De Nederlandse vriend van Woody Harrelson was het optreden aan het filmen. Harrelson vroeg na de show of het duo bij hem aan tafel wou komen zitten om nog even te praten. Tijdens dit gesprek liet hij los dat zijn beste vriend Paul Simon heet. Harrelson stelde zelfs voor om het filmpje van het optreden door te sturen naar hem. Het voelde allemaal heel onwerkelijk voor het Volendamse duo.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

Paul Simon

Uiteindelijk krijgt Nick een mail van Woody Harrelson met een video daarin. Paul Simon was te zien in de video en sprak het Volendamse duo toe.

“Ik zag een video van jullie optreden en het klonk erg goed. Het klonk als Simon & Garfunkel.”

Een beter compliment zouden Nick & Simon natuurlijk niet kunnen krijgen! Het is dan ook niet gek dat het duo even sprakeloos waren na het zien van de beelden.

Homeward Bound

De docuserie van Nick & Simon werd rondom Simon & Garfunkel gemaakt. In de docuserie maken zij een roadtrip door de Verenigde Staten in het spoor van Simon & Garfunkel. Het Volendamse duo is genomineerd voor de Gouden Televizierring. Volgens de cijfers keken ruim één miljoen kijkers naar de serie op NPO 1.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.