in ,

Nick & Simon krijgen compliment van Paul Simon

En het gebeurde allemaal door puur toeval

nick & simon & garfunkel
Nationaal Comité 4 en 5 mei Rogier Jaarsma

De droom van Nick & Simon is uitgekomen: zij hebben een compliment gekregen van Paul Simon, een van hun grote voorbeelden. Paul Simon is een van de zangers van Simon & Garfunkel. Het Volendamse duo kijkt enorm op naar Simon & Garfunkel, tot op zo’n niveau dat ze zelfs een docuserie over het tweetal maakte. Kees Tol, die ook meewerkte aan deze serie, deelde vandaag op Instagram een filmpje met de reactie van Paul Simon.

Woody Harrelson

Eerder dit jaar werd er een show gegeven in Brielle. Toevallig Woody Harrelson in het publiek. Dit was puur toeval. Harrelson was samen met zijn Nederlandse buurman uit Hawaï op bezoek in Brielle bij een familielid. Nick & Simon speelde tijdens dit optreden ook een aantal nummers van Simon & Garfunkel. Onder andere de titelsong van hun docuserie ‘Homeward Bound‘ was te horen.

Filmpje

De Nederlandse vriend van Woody Harrelson was het optreden aan het filmen. Harrelson vroeg na de show of het duo bij hem aan tafel wou komen zitten om nog even te praten. Tijdens dit gesprek liet hij los dat zijn beste vriend Paul Simon heet. Harrelson stelde zelfs voor om het filmpje van het optreden door te sturen naar hem. Het voelde allemaal heel onwerkelijk voor het Volendamse duo.

Bekijk ook:
Tientallen dode duiven in Lelystad gevonden

Paul Simon

Uiteindelijk krijgt Nick een mail van Woody Harrelson met een video daarin. Paul Simon was te zien in de video en sprak het Volendamse duo toe.

“Ik zag een video van jullie optreden en het klonk erg goed. Het klonk als Simon & Garfunkel.”

Een beter compliment zouden Nick & Simon natuurlijk niet kunnen krijgen! Het is dan ook niet gek dat het duo even sprakeloos waren na het zien van de beelden.

Homeward Bound

De docuserie van Nick & Simon werd rondom Simon & Garfunkel gemaakt. In de docuserie maken zij een roadtrip door de Verenigde Staten in het spoor van Simon & Garfunkel. Het Volendamse duo is genomineerd voor de Gouden Televizierring. Volgens de cijfers keken ruim één miljoen kijkers naar de serie op NPO 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.