ed sheeran
yakub88/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Ed Sheeran weer terug in de muziekindustrie

In augustus 2019 liet Ed Sheeran weten dat hij een lange pauze zou nemen van de muziekindustrie. Het lijkt erop dat deze pauze nu voorbij is. Jeremy Loops, een Zuid-Afrikaanse zanger, laat weten dat Ed hem helpt met het schrijven van nieuwe liedjes.

Ed Sheeran terug aan het werk

Vorig jaar liet de Perfect zanger weten dat hij even een pauze nam van de muziekindustrie om meer tijd te spenderen met zijn vrouw. Jeremy laat weten dat het duo vóór de lockdown in het Verenigd Koninkrijk bezig waren met een nieuw project. De Zuid-Afrikaanse zanger zegt dat Ed ontzettend snel liedjes kan schrijven. Jeremy vindt het een eer dat Sheeran met hem wilt werken, hij zou namelijk met iedereen kunnen werken, maar vindt het geweldig dat Ed hem heeft gekozen.

Eigen bierbrouwerij

Vorige maand werd het bekend dat Ed zelf bier aan het maken was en deze bij de kroeg op zijn erfgrond aflevert. Het schijnt dat hij nogal van een drankje houdt, en dan vooral speciaal bier. Er zijn een aantal DIY-kits afgeleverd waarmee hij aan de slag is gegaan. Ze proeven niet slecht, maar voorlopig hebben de grote brouwerijen niks om zich zorgen over te maken, aldus een bekende van de zanger.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.