in ,

Ed Sheeran weer terug in de muziekindustrie

Vorig jaar was het nog de bedoeling dat hij 18 maanden pauze zou nemen

ed sheeran
yakub88/123rf.com

In augustus 2019 liet Ed Sheeran weten dat hij een lange pauze zou nemen van de muziekindustrie. Het lijkt erop dat deze pauze nu voorbij is. Jeremy Loops, een Zuid-Afrikaanse zanger, laat weten dat Ed hem helpt met het schrijven van nieuwe liedjes.

Ed Sheeran terug aan het werk

Vorig jaar liet de Perfect zanger weten dat hij even een pauze nam van de muziekindustrie om meer tijd te spenderen met zijn vrouw. Jeremy laat weten dat het duo vóór de lockdown in het Verenigd Koninkrijk bezig waren met een nieuw project. De Zuid-Afrikaanse zanger zegt dat Ed ontzettend snel liedjes kan schrijven. Jeremy vindt het een eer dat Sheeran met hem wilt werken, hij zou namelijk met iedereen kunnen werken, maar vindt het geweldig dat Ed hem heeft gekozen.

Eigen bierbrouwerij

Vorige maand werd het bekend dat Ed zelf bier aan het maken was en deze bij de kroeg op zijn erfgrond aflevert. Het schijnt dat hij nogal van een drankje houdt, en dan vooral speciaal bier. Er zijn een aantal DIY-kits afgeleverd waarmee hij aan de slag is gegaan. Ze proeven niet slecht, maar voorlopig hebben de grote brouwerijen niks om zich zorgen over te maken, aldus een bekende van de zanger.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.