zwangere olifant vermoord

Man gearresteerd die zwangere olifant vermoordde met explosieve ananas

0 Shares

Van de week kregen we het nieuws te horen dat een zwangere olifant vermoord was door middel van een explosieve ananas. Vandaag hebben we gelukkig het nieuws dat de man die hier verantwoordelijk voor is, is gearresteerd. 

Doodsoorzaak zwangere olifant

De man, die ergens in de 40 is, is gearresteerd voor het gebruik maken van explosieven en anderen helpen. Gisteren waren er al drie verdachten aangehouden. Deze man is de enige die tot nu toe officieel gearresteerd is. Een autopsie op de olifant wijst uit dat ze ongeveer 15 jaar oud was. Er werd in eerste instantie gedacht dat doodsoorzaak was waarschijnlijk het feit was dat ze niet meer kon eten. Ze zag er daardoor ook een stuk kleiner uit dan haar leeftijdgenoten. De officiële doodsoorzaak was het feit dat ze niet meer kon ademen, waarschijnlijk omdat ze water had geïnhaleerd terwijl ze met haar mond onder water stond.

Bekijk ook:
Nieuwe bloedtest kan 50 soorten kanker opsporen

Zwangere olifant vermoord

De zwangere olifant zou hinder veroorzaakt hebben in een dorpje, maar de dierenbeschermers zeggen dat zij geen vlieg kwaad deed. Boze bewoners hebben toen een ananas gevuld met vuurwerk welke de olifant zou hebben opgegeten. Haar mond was daardoor ernstig beschadigd en zij kon niet meer eten of drinken. Om zichzelf te beschermen van vliegen heeft de olifant een tijd in het water gestaan met haar mond onderwater. Uiteindelijk is dit dus haar dood geworden.

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.