zwangere olifant vermoord
Saved Read later
Deel dit bericht

Man gearresteerd die zwangere olifant vermoordde met explosieve ananas

Van de week kregen we het nieuws te horen dat een zwangere olifant vermoord was door middel van een explosieve ananas. Vandaag hebben we gelukkig het nieuws dat de man die hier verantwoordelijk voor is, is gearresteerd. 

Doodsoorzaak zwangere olifant

De man, die ergens in de 40 is, is gearresteerd voor het gebruik maken van explosieven en anderen helpen. Gisteren waren er al drie verdachten aangehouden. Deze man is de enige die tot nu toe officieel gearresteerd is. Een autopsie op de olifant wijst uit dat ze ongeveer 15 jaar oud was. Er werd in eerste instantie gedacht dat doodsoorzaak was waarschijnlijk het feit was dat ze niet meer kon eten. Ze zag er daardoor ook een stuk kleiner uit dan haar leeftijdgenoten. De officiële doodsoorzaak was het feit dat ze niet meer kon ademen, waarschijnlijk omdat ze water had geïnhaleerd terwijl ze met haar mond onder water stond.

Zwangere olifant vermoord

De zwangere olifant zou hinder veroorzaakt hebben in een dorpje, maar de dierenbeschermers zeggen dat zij geen vlieg kwaad deed. Boze bewoners hebben toen een ananas gevuld met vuurwerk welke de olifant zou hebben opgegeten. Haar mond was daardoor ernstig beschadigd en zij kon niet meer eten of drinken. Om zichzelf te beschermen van vliegen heeft de olifant een tijd in het water gestaan met haar mond onderwater. Uiteindelijk is dit dus haar dood geworden.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.