in

Verder komen in je games? Bekijk gameplay video’s!

We kennen het allemaal wel. Op een gegeven moment houdt het gewoon simpelweg op. Je kunt een bepaald level niet halen en je komt er met geen mogelijkheid meer uit. Hoe los je dat dan op en wat zijn de beste manieren om verder te komen in een game? Het is natuurlijk afhankelijk van de game, maar cheaten is nooit het antwoord. 

Moeilijk level? Dit helpt!

Wanneer je vast zit in een moeilijk level zijn er meerdere dingen die je kunt doen. Zo zou je eventueel vrienden kunnen vragen hoe zij door een bepaald level heen zijn gekomen. Doe je dat liever niet? Dan is het ook mogelijk om gameplay video’s te zoeken. Dankzij deze video’s krijg je gelijk een goed beeld van de game en hoe je precies een bepaald level of een bepaalde missie kunt volbrengen. Ideaal toch?

Gameplay video’s voordat je een spel koopt

Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon aan te raden om, voordat je een game gaat kopen, om wat gameplay video’s te bekijken. Zo weet je gelijk of de desbetreffende game wel echt iets voor je is. Het zou natuurlijk zonde zijn om je geld uit te geven aan iets wat achteraf helemaal niet zo goed bij je past.

Lees ook:
De 12 beste games van dit moment op de PS4

Nederlandse gameplay video’s

Wanneer je op zoek gaat naar gameplay video’s kom je vooral veel Amerikaanse video’s tegen. Deze video’s zijn allemaal in het Engels en daardoor soms wat lastiger te begrijpen. Maar er zijn ook gameplay video’s in het Nederlands. Makkelijker te begrijpen en dus beter om een keuze te kunnen maken. Daarnaast wordt je in het Nederlands te woord gestaan waardoor je gemakkelijker door je levels heen kunt komen.

De populairste gameplay video’s

Wanneer het gaat om het opzoeken van gameplay video’s blijkt dat er toch wel een aantal games met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Zo zijn video’s over Fortnite ontzettend populair, net zoals video’s over GTA 5 en FIFA. Of het nu gaat om pure entertainment, het mogelijk aanschaffen van een game of extra hulp bij games. Dankzij een gameplay video kun je zeker weer een stuk verder komen.

Zelf je gameplay opnemen?

Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen gameplay op te nemen. Sterker nog, met de XBOX One of de Playstation 4 kun je direct streamen. Dus ook als je een vriend vraagt om je te helpen zou je op afstand nog geholpen kunnen worden. Daarnaast zou je ook je eigen video’s online kunnen zetten nadat je ze hebt opgenomen. Wellicht wordt jij wel de volgende gameplay videomaker?

Lees ook:
Bekijk de beste games voordat je ze koopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

infantilisme

Infantilisme, wat is dat precies?

zwangere olifant vermoord

Man gearresteerd die zwangere olifant vermoordde met explosieve ananas