in ,

CoolCool

Lady Gaga tweet minister Hugo de Jonge

Dat is iets wat we niet zagen aankomen. Een tweet van Lady Gaga, gericht aan de Nederlandse overheid en met name aan minister Hugo de Jonge. Gaga bedankt met deze tweet de Nederlandse overheid voor het doen van een donatie aan CEPI. Een bedrijf dat, dankzij donaties, vaccins kan ontwikkelen. Het doel op dit moment: een vaccin tegen het coronavirus, zodat we binnenkort allemaal weer de straat op kunnen.

Reactie van Hugo de Jonge

De sympathieke Hugo de Jonge, die zijn ministerschap pas kreeg tijdens de hele crisis, moest natuurlijk wel antwoorden op deze tweet. En met een gepast antwoord ook uiteraard.

Lady Gaga en de strijd tegen Corona

Als een van de grootste sterren van Amerika op dit moment is Lady Gaga druk bezig met initiatieven. Initiatieven om het virus de wereld uit te krijgen. Zo organiseerde ze, dankzij ontzettend veel steun van collega artiesten, een acht uur durend concert via internet. Het doel? Geld ophalen om onderzoek naar het COVID-19-virus en mogelijke oplossingen gewoon mogelijk te maken.

Lees ook:
Drie scholen dicht door besmetting van één meester

Twitter ontploft

Toen eenmaal iets duidelijker werd dat het echt Lady Gaga en Hugo de Jonge waren die via Twitter met elkaar in contact waren, ontstond er iets heel bijzonders. Heel twitterend Nederland was met stomheid geslagen en Lady Gaga was urenlang Trending Topic op het sociale medium. Meerdere mensen vragen zich af of ze in een rare film zijn belandt. Of dat Gaga misschien de persconferenties van Nederland ook gewoon kijkt. In ieder geval was het een bijzondere ervaring voor Nederland en zeker voor minister Hugo de Jonge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google lijkt erin te slagen om muggen uit te roeien

monster van Lochness

Bigfoot en vier andere mythische wezens