in ,

Jackass-ster Stevie Lee (54) overleden

Zijn doodsoorzaak is nog niet bekend

jackass-ster stevie lee overleden

Stevie Lee, ook wel bekend van Jackass of als Puppet the Psycho Dwarf, is op 54-jarige leeftijd onverwachts overleden. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt. Een doodsoorzaak is nog onduidelijk. Er is een GoFundMe opgestart om zijn begrafenis te kunnen betalen.

Jackass Stevie Lee overleden

De familie heeft gemeld dat de Jackass-ster op 9 september ’s ochtends in zijn eigen woning is overleden. Zij hopen met de GoFundMe-pagina 5.000 euro te verzamelen om zijn begrafenis en plechtigheden te kunnen regelen. Volgens de familie heeft ‘Puppet een glimlach op ieders gezicht gebracht met zijn hardcore houding en levensstijl. Hij is een legende in de kunst van het midgetwrestling. Hij heeft onze hulp nodig om hem nog een laatste keer te laten stralen‘.

Stevie Lee

De carriere van Stevie Lee begon in de jaren 2000 door zijn worstelcarriere. Tevens won hij ook heel wat harten met zijn realityreeks Half Pint Brawlers. Hierna werd hij bekend in films zoals Jackass, Oz The Great and Powerful en de serie American Horror Story.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Topprestatie GPT-3 artificiële intelligentie

Trump versus TikTok