jackass-ster stevie lee overleden
Saved Read later
Deel dit bericht

Jackass-ster Stevie Lee (54) overleden

Stevie Lee, ook wel bekend van Jackass of als Puppet the Psycho Dwarf, is op 54-jarige leeftijd onverwachts overleden. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt. Een doodsoorzaak is nog onduidelijk. Er is een GoFundMe opgestart om zijn begrafenis te kunnen betalen.

Jackass Stevie Lee overleden

De familie heeft gemeld dat de Jackass-ster op 9 september ‘s ochtends in zijn eigen woning is overleden. Zij hopen met de GoFundMe-pagina 5.000 euro te verzamelen om zijn begrafenis en plechtigheden te kunnen regelen. Volgens de familie heeft ‘Puppet een glimlach op ieders gezicht gebracht met zijn hardcore houding en levensstijl. Hij is een legende in de kunst van het midgetwrestling. Hij heeft onze hulp nodig om hem nog een laatste keer te laten stralen‘.

Stevie Lee

De carriere van Stevie Lee begon in de jaren 2000 door zijn worstelcarriere. Tevens won hij ook heel wat harten met zijn realityreeks Half Pint Brawlers. Hierna werd hij bekend in films zoals Jackass, Oz The Great and Powerful en de serie American Horror Story.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.