Enschedese om het leven gebracht door haar vriend op vakantie in Lissabon 14
Enschedese om het leven gebracht door haar vriend op vakantie in Lissabon
Saved Read later
Deel dit bericht

Enschedese om het leven gebracht door haar vriend op vakantie in Lissabon

De familie van Martine Schuring ter Morsche, twintig jaar oud, kan het nog steeds niet geloven dat zij dood gevonden is in Lissabon. De lievelingsoom van het meisje verteld dat het juist zo’n lief meisje was en hij het niet kan geloven dat zij er niet meer is. Hij voert het woord namens de familie.

Het verdriet is groot en de schok misschien nog wel groter bij de familie. Zij kregen afgelopen dinsdagavond het nieuws te horen dat Martine om het leven was gekomen in Lissabon, Portugal. Haar vriend Damian zou de dader zijn. Hij zit op dit moment in een Portugese gevangenis en is ook al voorgeleid aan de rechtbank. In een woedeaanval zou hij haar tegen haar hoofd hebben geslagen en geschopt. Dat liep fataal af voor het meisje.

Tweetal werd uit het hostel gezet

De twee verbleven al enige tijd in een hostel in het centrum van Lissabon. Zij zorgden die avond voor overlast en werden het hostel uitgezet volgens de Portugese media. Daarna volgde er een ruzie waarbij Martina zwaar toegetakeld werd. Zij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis waar zij een dag later overleed. Haar vriend werd met bebloede knokkels in de boeien geslagen.

Geen lieverdje

Martina woonde nu anderhalf jaar in Lissabon samen met haar vriend met wie zij een nogal onstabiele relatie onderhield. Zij werkten beiden in een callcenter. Volgens haar familie werd ze nogal sterk beïnvloed door haar vriend en had de familie weinig tot geen contact met haar. Daar zorgde haar vriend wel voor. Zij had alleen nog maar aandacht voor hem. Martina had een licht verstandelijke beperking. Damian wordt bestempeld door de familie als “geen lieverdje”. Hij kan maar lastig gekalmeerd worden als hij eenmaal boos werd.

Deze fatale ruzie heeft een einde gemaakt aan het leven van een lief en onschuldig meisje. Martina had vaker blauwe plekken op haar lijf die ze lastig kon verklaren maar ze noemde nooit de naam van Damian. De familie kan het moeilijk geloven dat dit echt gebeurt is maar heeft wel altijd rekening gehouden ermee dat het wel eens fout zou kunnen aflopen voor Martina. Dat is nu gebeurd.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.