211 arrestaties in Brussel tijdens nieuwjaarsnacht 13
Saved Read later
Deel dit bericht

211 arrestaties in Brussel tijdens nieuwjaarsnacht

In Brussel zijn tijdens de nacht van oudjaarsdag op nieuwjaarsdag maar liefst 211 arrestaties gehouden. Er is een enorme ravage in de stad achter gebleven, nadat tal van jongeren de straat opgingen en de boel vernielden.

Snapchat

De beelden van het hele gebeuren zijn naar buiten gebracht via Snapchat. Een populaire social media vorm onder jongeren. Op de beelden valt onder andere te zien hoe jongeren een bewakingscamera van een gevel slopen. Daarnaast valt er te zien hoe iemand een lijnbus van De Lijn bespuit met een brandblusser.

Brandstichting en steekpartijen

Daarnaast is er ook flink wat brand gesticht in Brussel. Maar liefst zestien auto's gingen door brandstichting in vlammen op. Ook werd een scooter op een vuurhoop gegooid. In het metrostation van de wijk Beekkant raakte iemand zwaargewond door een steekpartij.

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.