De nieuwe iPhone 14-serie 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De nieuwe iPhone 14-serie

De nieuwe iPhone 14-serie is 7 september 2022 aangekondigd door Apple. De “standaard” variant uit deze serie is de iPhone 14, dit toestel is ook in groter formaat beschikbaar namelijk de iPhone 14 Plus. Apple heeft in totaal 4 verschillende modellen aangekondigd. Naast de “standaard” variant heeft Apple tegelijk ook de “Pro” variant gelanceerd welke dit jaar erg populair is.

Veel kleuren

Ook dit jaar kiest Apple ervoor om het toestel te lanceren in veel kleuren. Bij de lancering is het toestel uitgebracht in de kleur middernacht, sterrenlicht, rood, paars en blauw. De kleuren lijken ten opzichte van de iPhone 13 veel op elkaar. Het uiterlijk van het toestel komt ook nog eens erg veel overeen, voor de consument die zich niet enorm in Apple verdiept zijn de uiterlijke verschillen nauwelijks te zien. De meeste consumenten kunnen de toestellen het meest eenvoudig uit elkaar houden door naar de grootte van de camera te kijken.

Wat is er nieuw?

Vanaf de iPhone 14 heeft Apple het mogelijk gemaakt om de functie crashdetectie te implementeren, zo kan het toestel zelf hulpdiensten inschakelen bij een ernstig ongeval. Zo is weer goed te zien dat Apple veel om de gezondheid van haar gebruikers geeft. De vernieuwde 5-core GPU zorgt voor een iets sneller toestel, wel is dit verschil moeilijk merkbaar.

Goede batterij

De iPhone 14 beschikt over een batterij met 3279 mAh, dit is iets meer dan de iPhone 13. Apple verwacht dat de iPhone 14 een accuduur heeft van 20 uur (dit is 1 uur langer dan de iPhone 13). Veel iPhone gebruikers vinden het fijn dat Apple de batterij iets heeft verbeterd.

Prijs van de iPhone 14

De prijs van dit gloednieuwe toestel is niet niets. Vandaag de dag betaal je voor het “instapmodel” ruim 1000 euro. Voor de Plus variant betaal je 1166 euro en dat is een flinke prijs! Zeker wanneer je deze prijzen vergelijkt met een paar jaar geleden. Wil jij besparen op de aankoop van dit toestel? Wacht dan nog even en koop een refurbished iPhone 14 met 2 jaar garantie voor een veel lagere prijs!

iPhone inruilen wordt populairder

Duurzaamheid begint steeds belangrijker te worden. Alleen samen maken wij het verschil. Zo kiezen steeds meer mensen om een iPhone in te ruilen of te verkopen. Zo kan je in de meeste gevallen een iPhone verkopen bij het bedrijf waar je de iPhone hebt gekocht. Tegenwoordig zijn er ook nog eens tal van andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld Marktplaats, speciale verkoopwebsites of gewoon Apple zelf. Bekijk hier alle iPhone verkoopmogelijkheden op een rij.

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.