In 3D door je droombadkamer lopen? Met deze online tool kan je zelf je badkamer ontwerpen! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

In 3D door je droombadkamer lopen? Met deze online tool kan je zelf je badkamer ontwerpen!

Woontrends veranderen continu. Ieder jaar is er een nieuwe trend die totaal andere elementen, materialen en kleuren implementeert dan het voorgaande jaar. Op de hoogte blijven van al deze trends kan vermoeiend zijn en kost ook nog eens veel geld. Ruimtes die de laatste tijd opmerkelijk veel in stijl veranderen, zijn badkamers. 2021 bracht ons zwarte accenten en chroomkleuren, terwijl 2022 zich volledig richt op de aardetinten en natuurlijke materialen. Het uitzoeken van een badkamer in jouw stijl, lijkt onmogelijk met al deze aanwezige en razendpopulaire trends! 

Ben jij toe aan een badkamerrenovatie? Of heb je recent een woning gekocht waarvan de badkamer aardig wat werk nodig heeft? Je eigen badkamer ontwerpen is een perfecte manier om dit project aan te pakken. Een nieuwe online tool maakt het mogelijk dat jij in 3D door je droombadkamer kan wandelen! 

Online tools worden steeds geavanceerder

Het is geen geheim dat online tools en mogelijkheden steeds geavanceerder worden. Toen de computer net uitkwam, had het apparaat maar weinig mogelijkheden. Tegenwoordig is bijna alles mogelijk met deze technologie. Er blijven nieuwe tools ontworpen worden, waaronder de nieuwe online mogelijkheid om je eigen badkamer te ontwerpen en er in 3D op het scherm doorheen te lopen. Zo kun je snel zien welke kleuren en materialen er wel en niet passen!

Bekijk ook:
Tijd voor een nieuwe vloer? De meest gekozen opties en trends

Kies voor je eigen smaak en stijl

Je badkamer moet een plek zijn waar je graag in verblijft. In de loop van de jaren is deze ruimte een plek geworden waar men tot rust komt na een lange dag werken of stappen. Om te kunnen ontspannen in de badkamer, moet de ruimte aansluiten bij jouw stijl. Met de online badkamer ontwerpen tool kun je verschillende elementen samenbrengen in jouw 3D badkamer. Er zijn eindeloze mogelijkheden om jouw badkamer vorm te geven, Naast kleurgebruik en afwisseling van materialen, zijn er ook decoratiemogelijkheden en diverse opties met betrekking tot de sanitaire voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan een dubbele wastafel, een badkuip en radiatoren. 

Niet alleen is online je badkamer ontwerpen een goede manier om jouw stijl te achterhalen door je eigen badkamer samen te stellen, je kunt hierdoor ook kijken of de badkamertrend van dit jaar iets voor jou is! Zo neem je niet hals over kop een beslissing die financieel aardig zwaar is.

Bekijk ook:
Valkuilen bij het schilderen van houten gevelbekleding

Laat meubels op maat maken!

De online tool om je badkamer te ontwerpen biedt meubels in standaard afmetingen aan. Niet iedere badkamer is echter hetzelfde en afmetingen verschillen per woning. Daarom is het ook mogelijk om je favoriete meubels op maat te laten maken! Meten is weten en het is van uiterst belang om op de hoogte te zijn van de afmetingen van jouw badkamer, zodat je de juiste maat van meubelen kan doorgeven aan de fabriek. 

Maak jouw ontwerp razendsnel realiteit

Online je badkamer ontwerpen is een manier om razendsnel je nieuwe sanitaire ruimte realiteit te maken. De online tool voorkomt dat je naar de showroom moet om alle mogelijkheden af te struinen en vervolgens met lege handen en teleurgesteld terug te keren. Deze nieuwe technologie maakt het mogelijk dat jij snel je producten met de configurator kan inladen en direct kan bestellen. Dit bespaart super veel tijd en moeite, en garandeert dat jij binnenkort je droombadkamer realiseert!

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.