Een thuisvakantie in 2020: hoe maak je het jezelf zo aangenaam mogelijk? 12
Fabio Formaggio© / 123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Een thuisvakantie in 2020: hoe maak je het jezelf zo aangenaam mogelijk?

De zomervakantie is voor grote delen van Nederland begonnen. Waar de één met de auto naar Frankrijk reist, kiest de ander voor een thuisvakantie in 2020. Een minimaal risico op een besmetting met het COVID-19 virus, geen mondkapje op in het vliegtuig en een comfortabel bed! Hoe maak jij het jezelf zo aangenaam mogelijk tijdens de komende weken? In dit artikel vind je een aantal goede suggesties. Vergeet niet alvast een groot aantal ijsklontjes te maken, want ook in Nederland kan de temperatuur zomers flink oplopen!

Verkoeling zoeken in je eigen zwembad

Niet alleen ijsklontjes zorgen zomers voor de nodige verkoeling. Ook kiezen steeds meer huishoudens voor een zwembad in de tuin. Geen dure inbouw variant, maar een simpel en goedkoop opblaasbaar zwembad! Net zo leuk en beter voor de portemonnee. In plaats van een opblaasbaar zwembad, zou je ook een jacuzzi kopen kunnen overwegen. Het voordeel van een jacuzzi ten opzichte van een zwembad is dat je hier het hele jaar van kunt genieten.

Bekijk ook:
Valkuilen bij het schilderen van houten gevelbekleding

Tip: vergeet niet een opblaasband of bijvoorbeeld een opblaasbare flamingo te kopen voor in het zwembad! De ideale basis voor een middagje zonnen.

Koop alvast een paar tijdschriften

Wanneer je op het luchtbed in je eigen zwembad dobbert, wil je iets te lezen hebben. Haal om die reden alvast je favoriete tijdschriften in huis. Vaak worden de tijdschriften aan het begin van de zomermaanden met korting aangeboden. Naast de mogelijkheid om een fysiek tijdschrift te kopen, kun je ook voor een digitaal abonnement kiezen. Hierbij betaal je slechts tien euro per maand, waarbij je een groot aantal tijdschriften kunt lezen. Ideaal, want je downloadt de tijdschriften binnen een paar seconden op je iPad of telefoon. Het leuke hiervan is dat je deze maandelijks op kunt zeggen.

Maak je eigen zomerse (non-alcoholische) cocktail

Op internet vind je talloze recepten om je eigen zomerse cocktail te kunnen maken! Een cocktail hoeft vanzelfsprekend niet per definitie van alcohol te worden voorzien. Je kunt ook voor een combinatie van bruisend water, vers fruit en bijvoorbeeld komkommer kiezen. Voeg wat munt toe om de cocktail compleet te maken! De combinatie verzekert je van een zomers, verfrissend drankje. Decoreer je zomerse cocktail met een parasol op een satéprikker, welke je bijvoorbeeld in een schijfje citroen of een losse aardbei kunt steken. Ook een rietje mag in zomerse cocktail niet ontbreken. Nu is het enkel nog wachten tot je vrienden arriveren!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.