De leukste cadeaus voor de komende feestdagen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De leukste cadeaus voor de komende feestdagen

De maand december staat alweer bijna voor de deur. Dit betekent dat het weer de hoogste tijd is om cadeaus te kopen voor de dierbare personen om je heen. Maar, wat moet je dit jaar nou weer voor unieks en leuks verzinnen? Met onderstaande cadeaus doe je in ieder geval leuke inspiratie op!

Leuke onderzetters

Is één van je dierbare personen woonachtig in een grotere stad? En is hij/zij gek op die stad? Hoe leuk is het dan om onderzetters in de stijl van die stad te geven? Met de WoodyMaps onderzetters geef je een leuk, praktisch én uniek cadeau. Bekijk de onderzetters maar eens; je ziet dan direct dat het om unieke onderzetters gaan. En dat de onderzetters inmiddels al voor veel steden aangeboden worden!

De leukste cadeaus voor de komende feestdagen 17

Stadsplattegrond voor aan de muur

WoodyMaps biedt niet alleen onderzetters in het thema van een stad aan, maar ook fraaie plattegronden voor aan de muur. Deze plattegronden kun je bijvoorbeeld in het wit bestellen. Met een WoodyMaps wit geef je een prachtig decoratiestuk aan de muur.

Ook hierbij geldt weer dat de kaarten van veel steden aangeboden worden. Je kunt onder meer voor de steden Alkmaar, Breda, Dordrecht, Groningen, Haarlem, Middelburg, Purmerend, Rotterdam, Tilburg en Utrecht kiezen.

De leukste cadeaus voor de komende feestdagen 18

Belangrijk voordeel: je kunt uit meerdere afmetingen kiezen. Denk goed na over de afmetingen en wat de ontvanger het mooiste zou vinden. Let hierbij niet alleen op de afmetingen, maar ook op de omlijsting. Als je zo’n stadskaart bestelt, kun je kiezen tussen ‘Zonder lijst’ en ‘Met lijst’.

Bekijk ook:
Tijd voor een update: de grootste keukentrends voor 2024

De leukste cadeaus voor de komende feestdagen 19

Stadsplattegrond van berk

Vind je de hierboven besproken witte variant niet al te fraai? Heeft de ontvanger bijvoorbeeld een landelijke woning, waardoor het wit niet al te fraai staat? Dan kun je beter kiezen voor een WoodyMaps stadsplattegrond van berk. Zo’n plattegrond is landelijk, staat prachtig aan de muur en is eveneens in veel varianten te verkrijgen.

De plattegronden worden momenteel in ruim 190 varianten aangeboden. Je kunt eigenlijk alle grote steden en de meeste dorpen wel kiezen uit het aanbod van WoodyMaps.

Ook bij deze stadsplattegrond kun je weer kiezen uit meerdere afmetingen. Wil je een kleine stadsplattegrond geven? Kies dan voor 30 bij 20 centimeter. Wil je het liefste een zo’n groot mogelijke stadsplattegrond geven? Ook dat is mogelijk bij WoodyMaps. De grootste maat is 70 bij 50 centimeter!

Houten ansichtkaarten

Dat een ansichtkaart niet altijd van papier hoeft te zijn, bewijst WoodyMaps. WoodyMaps biedt namelijk unieke houten ansichtkaarten aan. Ook deze kaarten zijn volledig in de stijl van een stad, zoals ook bij bovenstaande plattegronden het geval is.

Bekijk ook:
Tijd voor een nieuwe vloer? De meest gekozen opties en trends

Met zo’n houten ansichtkaart laat je de ontvangen echt verrassen. Hoe vaak heb je nou zelf een ansichtkaart van hout gekregen? Waarschijnlijk nooit. Woon je zelf in bijvoorbeeld een grotere stad? Dan is het super leuk om een houten ansichtkaart van dit stad te kopen en die naar je dierbare personen te sturen. Een leukere kerstkaart ga je eigenlijk niet vinden!

De leukste cadeaus voor de komende feestdagen 20

Over WoodyMaps

Het merk WoodyMaps zag het levenslicht in 2018. Daan heeft de studie Werktuigbouwkunde gevolgd aan de TUDelft. Daar heeft hij gewerkt in de werkplaats van de faculteit, waarbij hij in contact kwam met onder meer lasersnijden. In 2014 werd, naast zijn studie, de eerste laser machine aangeschaft en het bedrijf Luxigo opgericht, waarbij Daan vooral in opdracht werkte van klanten. Het merk WoodyMaps zag het levenslicht in 2018, een webshop met houten stadsplattegronden. Vanaf 2019 begon het idee echt vorm te krijgen en werden er steeds meer steden toegevoegd en kwamen er ook onderzetters en ansichtkaarten bij.

Alle producten die door dit merk gefabriceerd worden, zijn uniek en zijn in de vorm van een stad gemaakt. Leuk detail: je kunt de producten van WoodyMaps naar wens aan laten passen!

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.