Vier trends om de seksuele gezondheid van mannen én vrouwen te verbeteren 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Vier trends om de seksuele gezondheid van mannen én vrouwen te verbeteren

Het is een steeds belangrijker onderdeel van de samenleving en een steeds minder groot taboe: het werken aan je seksuele gezondheid als zowel man als vrouw. Tegenwoordig zijn er tal van trends en ontwikkelingen die gericht zijn op het bevorderen van een betere gezondheid op het gebied van intimiteit met je partner. Daarom bespreken we in dit artikel drie opkomende trends omtrent het bevorderen van de seksuele gezondheid van mannen en vrouwen.

Medicatie en online consultaties

Een van de meest opvallende trends voor dit haar is de opkomst van telemedicine en online consultaties. Deze trends hebben het afgelopen jaar in de seksuele gezondheidszorg al een belangrijke rol gespeeld en deze rol zal dit jaar alleen nog maar groeien. Steeds meer mensen hebben er het afgelopen jaar voor gekozen om via online platforms en apps adviezen in te winnen over hun seksuele gezondheidskwesties. Deze manier van gezondheidszorg vormt een laagdrempelige toegang tot professioneel advies om mensen te helpen met seksuele problemen als erectiestoornissen, een laag libido of menstruatieklachten. Zo kunnen mannen met erectieproblemen bijvoorbeeld nadenken over kamagra jelly kopen. Deze apps en online consultaties vormen een nieuwe vorm van open communicatie en verminderen het taboe rondom seksuele gezondheid.

Bekijk ook:
Op zoek naar jezelf? De Chinese filosofie geeft jou dit advies!

Betere en completere seksuele voorlichting

Wie kan zich nog de biologieles op de middelbare school herinneren waarin er seksuele voorlichting werd gegeven? De les was vaak incompleet, je leerde vooral over wat er mis kon gaan tijdens onveilige geslachtsgemeenschap en het was vaak enkel gericht op het seksuele genot van mannen. Dat kan anders. Een echte trend van dit jaar is dat er een toenemende focus is op seksuele voorlichting op scholen maar vooral ook online. Door jongvolwassenen te voorzien van accurate informatie worden er veel onduidelijkheden en drempels weggenomen. Zo zijn mensen beter geïnformeerd en kunnen mannen en vrouwen betere beslissingen nemen over hun seksuele gezondheid.

Seksuele wellness producten en andere hulpmiddelen

Een laatste trend die we niet kunnen overslaan is de opkomst van nieuwe seksuele wellness producten en andere hulpmiddelen. We hebben het hier over producten die de seksuele gezondheid en het plezier van mannen en vrouwen kunnen bevorderen. Zo zijn er steeds veel verschillende soorten speeltjes en gels de afgelopen jaren op de markt gekomen die helpen bij het hebben van een fijne seksuele ervaring. Voor vrouwen zien we ook een enorme toename in satisfyers op de markt het afgelopen jaar. Wat mannen betreft zien we een bevordering van medicatie voor mannen die kampen met erectieproblemen. Zo zien we een toename in super kamagra kopen, een medicijn dat mannen kan helpen hun seksuele gezondheid te verbeteren.

Bekijk ook:
De top 10 meest populaire speeltjes in de slaapkamer

Er zijn zo kortom genoeg interessante trends die zich dit jaar nog verder zullen ontwikkelen op het gebied van de seksuele gezondheid.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

355

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.