in

Nieuwe trouwtrend: een rode loper met afzetpaaltjes

Op je trouwdag is het niet alleen belangrijk dat jij en je partner er geweldig uitzien, ook de locatie moet perfect zijn. Met een mooie aankleding van je trouwlocatie wordt deze bijzondere dag nog specialer. Naast de mooiste bloemen en stijlvolle tafels kun je ook kiezen voor een loper. Met een witte loper maak je een prachtig wit pad richting het altaar. Ook de rode loper is populairder dan ooit tevoren. Met een rode creëer je een stijlvol en speciaal effect bij de ingang van je trouwlocatie. En wil je echt iets speciaals doen bij de aankleding van je bruiloftslocatie? Ga dan voor afzet paaltjes langs je rode loper.

Rode loper
Waar alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn op je trouwdag, mogen we één ding zeker niet vergeten: waar loop je overheen? Een rode loper is de kers op de taart van de aankleding van je trouwlocatie. Met deze trouwtrend weet je zeker dat je aan alles hebt gedacht voor de versiering van je trouwlocatie. Het soort afzetpaal kun je zelf kiezen. Zo zijn er messing afzetpaaltjes of van chroom, maar ook zwarte afzetpaaltjes kunnen ontzettend stijlvol zijn in combinatie met een rode loper. Zelfs de kleur van het uitreklint kun je zelf bepalen. Wat voor kleur of materiaal je ook kiest, deze nieuwe elegante trend zal jouw hart en die van gasten sneller doen laten kloppen!

Bekijk ook:
Grappige voor- en nadelen van linkshandig zijn

Afzetpaaltjes met afzetkoorden
Met afzetpaaltjes geef je de rode loper – die sowieso al ontzettend stijlvol is – een nog luxere uitstraling. De mooie afzetpaaltjes geven een nog specialer gevoel aan iedereen die over de rode loper loopt. Met de afzetpaaltjes voor de loper wordt het te lopen pad goed afgebakend. Dat zorgt er voor dat iedereen ook daadwerkelijk dat pad loopt, en niet van de zijkant naar binnen gaat. Het ziet er ook direct verzorgd en netjes uit, zo’n mooi afgebakend pad. De afzetpaaltjes met koord zijn ook ideaal als je bijvoorbeeld van plan bent foto’s te maken op de rode loper. Met afzetpaaltjes met uittreklint weet je zeker dat iedereen op de foto komt te staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.