Lil’ Kleine eist peperdure Rolexen terug
Saved Read later
Deel dit bericht

Lil’ Kleine eist peperdure Rolexen terug

Het nieuws rondom rapper Lil’ Kleine lijkt nog steeds niet minder te worden. Al vanaf eind vorig jaar zijn de incidenten zich aan het opstapelen. Begin 2022 lekte camerabeelden uit, waarop te zien is hoe de rapper zijn toenmalige vriendin Jamie Vaes mishandeld en tussen een autodeur drukt.

Opnieuw is er genoeg te melden over Lil’ Kleine en lijkt een rechtszaak wederom onvermijdelijk te zijn. En dat heeft alles te maken met twee peperdure Rolexen.

Mishandeling

De reputatie van Lil’ Kleine – wiens echte naam Jorik Scholten is – lijkt niet beter te worden. Begin dit jaar werden camerabeelden verspreid, waarop te zien is hoe de rapper zijn toenmalige vriendin Jamie Vaes mishandeld en haar hoofd tussen een autodeur drukt.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer bracht de eerste beelden naar buiten, waarna mediawereld ontplofte. Kranten, radio en talkshows konden het nergens anders over hebben. De rapper werd als gevolg daarvan opgepakt door de politie en heeft enkele nachten op het plaatselijke politiebureau moeten doorbrengen.

Bekijk ook:
Sociale media en kinderen - bescherm je kind online

Het stel kwam al eerder in het nieuws naar aanleiding van een vermeende mishandeling op Ibiza, die eind vorig jaar plaatsvond. Pas na het incident met de autodeur, durfde Vaes de stap te zetten en de rapper te verlaten. De twee hebben samen een zoontje, die nog steeds bij Jamie verblijft.

Horloges

Na alle incidenten leek het rustig te zijn tussen Jamie en Jorik. Was dit stilte voor de storm? Want opnieuw lopen de gemoederen hoog op en heeft Vaes besloten de rapper voor de rechter te slepen. Het is haar te doen om twee horloges van Rolex.

Tijdens de relatie hebben zowel Jamie als zoontje Lío deze cadeau gekregen. Scholten beweert echter dat hij recht heeft op beslaglegging en eist de horloges terug. Vaes reageert in haar Discovery+ realitysoap verbijsterd op de beslaglegging.

Volgens haar zouden de horloges een geschenk zijn. En een geschenk terugeisen? Dat vindt zij ‘ronduit belachelijk’. Zo verklaart ze in één van de soapafleveringen. Daarbij heeft zij de veronderstelling dat dit alles te maken heeft met een strijd om de voogdij.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

Geen commentaar

Voorlopig heeft Jorik zelf nog geen statement naar buiten gebracht. Volgens zijn advocaat zou hij niet willen reageren op het nieuws. Het blijft voor nu de vraag of het daadwerkelijk tot een rechtszaak komt. Dat is afwachten. Wat denk jij?

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.