Is thuiswerken het nieuwe normaal? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Is thuiswerken het nieuwe normaal?

Dankzij het coronavirus zitten momenteel mensen thuis aan het werk. Van op kantoor werken naar het thuiswerken is een grote stap. Voor velen van ons is dat enorm wennen! Ook voor jou? Wen er maar aan, want verwacht wordt dat thuiswerken het nieuwe normaal gaat worden. In de toekomst gaan we meer thuiswerken. In dit blog lees je meer over het nieuwe normaal.

Thuiswerken na de coronacrisis

Voordat de coronacrisis kwam, was er al een klein groepje Nederlanders dat regelmatig thuis aan het werk was. De meeste Nederlanders maakte hier kennis mee aan het begin van de eerste golf. Toen waren er veel Nederlanders die genoodzaakt waren om thuis te werken. Werknemers werkten de eerste paar weken met een laptop op de schoot of werkten aan een niet-ergonomische thuiswerkplek. Hierdoor ontstaan lichamelijke klachten, dus het is belangrijk om ergonomisch meubilair te plaatsen in jouw thuiswerkplek om deze klachten te voorkomen!

Bekijk ook:
Nederlandse tradities en gewoontes die de rest van de wereld niet begrijpt

Vind jij het thuiswerken fijn?

Er zitten voor- en nadelen aan het thuiswerken. Het grootste nadeel is de verslechterde communicatie. Je zult het vast gemerkt hebben de laatste tijd, maar het communiceren met jouw collega’s is een stukje moeilijker geworden. Toch zijn er vele voordelen aan het thuiswerken. Zo ben je tijdens het thuiswerken meer tevreden, productiever en meld je je minder vaak ziek. Daarnaast bespaar je op reistijd en- kosten. Nu kan je een paar uur langer in bed blijven liggen!

Het inrichten van de thuiswerkplek

Er bestaat een grote kans dat bij jou op kantoor veel ergonomisch meubilair staat. Om veilig te werken zonder klachten hoor jij dat meubilair ook in jouw thuiswerkplek te hebben. Een ergonomische basis creëer je al met een verantwoord bureau en een comfortabele bureaustoel. Met deze ergonomische en veilige basis voorkom je fysieke klachten en werk je effectief! Kom in actie en plaats thuiswerkmeubilair in jouw thuiswerkplek!

Bekijk ook:
Herken de tekenen van leugenaars en betrap ze met deze slimme tips!

Maar alleen een bureau met een bureaustoel in jouw thuiswerkplek is niet echt inspirerend! Hang posters aan de muur met inspirerende quotes, plaats verse bloemen op het bureau of verf jouw muren in een toffe tint. Zo tover je jouw thuiswerkplek om in een inspiratiebron en fijne thuiswerkplek!

Realiseer nu thuiswerkplekken voor jou en je collega’s

Nu is de tijd om voor jouw collega’s thuiswerkplekken te regelen. We snappen dat het realiseren van thuiswerkplekken voor al jouw collega’s moeilijk is. Op de SKEPP webshop is allerlei ergonomisch meubilair te vinden voor de thuiswerkplek, maar ook voor op kantoor. Neem dus gerust een kijkje!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.