in

Is thuiswerken het nieuwe normaal?

Dankzij het coronavirus zitten momenteel mensen thuis aan het werk. Van op kantoor werken naar het thuiswerken is een grote stap. Voor velen van ons is dat enorm wennen! Ook voor jou? Wen er maar aan, want verwacht wordt dat thuiswerken het nieuwe normaal gaat worden. In de toekomst gaan we meer thuiswerken. In dit blog lees je meer over het nieuwe normaal.

Thuiswerken na de coronacrisis

Voordat de coronacrisis kwam, was er al een klein groepje Nederlanders dat regelmatig thuis aan het werk was. De meeste Nederlanders maakte hier kennis mee aan het begin van de eerste golf. Toen waren er veel Nederlanders die genoodzaakt waren om thuis te werken. Werknemers werkten de eerste paar weken met een laptop op de schoot of werkten aan een niet-ergonomische thuiswerkplek. Hierdoor ontstaan lichamelijke klachten, dus het is belangrijk om ergonomisch meubilair te plaatsen in jouw thuiswerkplek om deze klachten te voorkomen!

Bekijk ook:
Bizarre overlevingsverhalen

Vind jij het thuiswerken fijn?

Er zitten voor- en nadelen aan het thuiswerken. Het grootste nadeel is de verslechterde communicatie. Je zult het vast gemerkt hebben de laatste tijd, maar het communiceren met jouw collega’s is een stukje moeilijker geworden. Toch zijn er vele voordelen aan het thuiswerken. Zo ben je tijdens het thuiswerken meer tevreden, productiever en meld je je minder vaak ziek. Daarnaast bespaar je op reistijd en- kosten. Nu kan je een paar uur langer in bed blijven liggen!

Het inrichten van de thuiswerkplek

Er bestaat een grote kans dat bij jou op kantoor veel ergonomisch meubilair staat. Om veilig te werken zonder klachten hoor jij dat meubilair ook in jouw thuiswerkplek te hebben. Een ergonomische basis creëer je al met een verantwoord bureau en een comfortabele bureaustoel. Met deze ergonomische en veilige basis voorkom je fysieke klachten en werk je effectief! Kom in actie en plaats thuiswerkmeubilair in jouw thuiswerkplek!

Bekijk ook:
Wat je moet weten over intelligentie: 10 leuke weetjes over je IQ

Maar alleen een bureau met een bureaustoel in jouw thuiswerkplek is niet echt inspirerend! Hang posters aan de muur met inspirerende quotes, plaats verse bloemen op het bureau of verf jouw muren in een toffe tint. Zo tover je jouw thuiswerkplek om in een inspiratiebron en fijne thuiswerkplek!

Realiseer nu thuiswerkplekken voor jou en je collega’s

Nu is de tijd om voor jouw collega’s thuiswerkplekken te regelen. We snappen dat het realiseren van thuiswerkplekken voor al jouw collega’s moeilijk is. Op de SKEPP webshop is allerlei ergonomisch meubilair te vinden voor de thuiswerkplek, maar ook voor op kantoor. Neem dus gerust een kijkje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Singapore keurt kweekvlees goed

Singapore keurt kweekvlees goed

Wat is er gebeurd in Washington?

Wat is er vannacht allemaal gebeurd in Washington?