Dit doet een glas warm water in de ochtend met je lichaam 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit doet een glas warm water in de ochtend met je lichaam

Iedereen weet dat water enorm belangrijk is voor ieder mens. Te weinig water drinken kan leiden tot enorme gezondheidsproblemen, aangezien water nodig is bij ongeveer ieder lichamelijk proces. Maar wat zijn de voordelen van een glas warm water in de ochtend op een lege maag? En waar kan het je bij helpen?

Ontgiften en verbranden van vet

Een heel aantrekkelijk voordeel voor mensen die met fitness bezig zijn, of zijn aan het diëten: een glas warm water helpt bij het verbranden van vet. Het warm water stimuleert het lymfesysteem, en dat zal leiden tot het afvoeren van gifstoffen in het lichaam. Ook zal het warme water tijdelijk je metabolisme verhogen, waardoor je ook slechte vetten zult gaan verbranden. Een glas arm water drinken is dus een goed idee voor iedereen die is aan het diëten. Ontgiften en vetverlies? Sounds like a plan!

Meer relaxen, minder pijn

Warm water kan regelmatige hoofdpijnen verlichten, en kan ervoor zorgen dat deze klachten ook wegblijven. Ook spierpijnen kunnen verminderen wanneer je regelmatig een glas warm water drinkt. Daarnaast ondersteunt het warme water ook het zenuwstelsel, en laat het verder tot rust komen. Het warme gevoel is heel aangenaam voor je lichaam, en verbetert ook de functies van het centrale zenuwstelsel. Door het aangename gevoel kan je je comfortabeler voelen in je lichaam, en een stuk meer ontspannen. Veel mensen spreken over minder angstgevoelens, en een warm gevoel richting de mensen om hen heen.

Bekijk ook:
Dit zijn de populairste namen van jongens en meisjes wereldwijd

Dit doet een glas warm water in de ochtend met je lichaam 16

Tovermiddel om eeuwig jong te blijven?

Onderzoekers komen met een nieuwe claim: ook zou een glas warm water in de ochtend ervoor kunnen zorgen dat je profiteert van een ‘anti-aging effect’. Doordat het warme water gifstoffen uit je gehele lichaam afvoert, zorgt het er ook voor dat je toxische stoffen uit je gezicht verliest. Zo zou je er jonger uit blijven zien, en kan het de elasticiteit van de huid van je gezicht een stuk verbeteren. 

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.