Saved Read later
Deel dit bericht

7 Staatsloterij winnaars zijn nog niet gevonden

Woon je in Vlissingen, Breda, Zevenbergen, Dordrecht, Vught of Arnhem en heb je vorig jaar meegedaan aan de eindejaarstrekking van de Staatsloterij? Duik dan nog maar eens goed in die stapel papieren die er al tijden ligt, om te kijken of er niet toevallig nog een staatslot bij ligt. Je maakt namelijk kans dat er nog een prijs op zit, want de Staatsloterij heeft nog wat niet opgehaalde Mini’s en een cash bedrag van vijftigduizend euro. De Staatsloterij begint morgen met een zoektocht naar de prijswinnaars.

In de genoemde steden zal een trailer met daarop 5 Mini’s rondrijden. Op een aanhanger achter de trailer staat een levensgrote cheque van 50.000 euro. Overigens gaat het om precies te zijn om 3 winnaars van een Mini, 2 winnaars van een halve Mini en één winnaar van de 50 mille. De winnaars van de halve Mini’s krijgen de helft van de waarde van de auto in geld uitgekeerd.

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

Nog een maand geldig!

Winnaars van prijzen van de Staatsloterij moeten hun prijs binnen een jaar na de trekking ophalen. Anders komt deze te vervallen. Alle loten waar het nu om gaat zijn los gekocht en zijn wel te traceren naar de plaats waar dat heeft plaatsgevonden. Maar daar houdt het spoor dus op. Ook vorig jaar bleef de Staatsloterij met een aantal prijzen, waaronder auto’s, zitten. De waarde van de niet opgehaalde prijzen gaat uiteindelijk naar goede doelen en naar sportbonden die door de Staatsloterij worden ondersteund.

Maar het kan extremer

Het niet, of pas heel laat, ophalen van gewonnen prijzen komt echter vaker voor. In de Verenigde Staten was in oktober vorig jaar de hoofdprijs van de Powerball loterij een ‘whopping’ anderhalf MILJARD dollar ($ 1.500.000.000). De winnaar (of winnares, dat is niet bekend) kwam pas in maart van dit jaar de prijs ophalen, nog net binnen de termijn van 180 dagen die hiervoor staat.

Deel dit bericht
Read later
Marco

Hallo, mijn naam is Marco en sinds 2019 schrijf ik over verschillende onderwerpen en zaken die mij interesseren. Ik ben geboren in Amsterdam, maar woon inmiddels al meer dan 30 jaar in Zoetermeer. Ik ben een groot liefhebber van Amerikaanse sporten (m.n. Honkbal en Basketbal) en schrijf hier bij gelegenheid ook graag over.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.