Een spannende date in 2021? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Een spannende date in 2021?

2020 was een bijzonder jaar voor ons allemaal, waarin affectie en genegenheid naar onze geliefden in de eerste lockdown plaats heeft gemaakt voor sociale en fysieke onthouding. Tijdens de tweede lockdown blijken de leden van datingsites echter actiever dan voorheen. Hopelijk kunnen we in 2021 onze dierbaren weer omhelzen, het fysieke contact weer omarmen, en op zoek gaan naar een casual date, enerverend afspraakje of nieuwe liefde. Ben jij er klaar voor om deze spannende stap te zetten in het nieuwe jaar? Kijk dan eens op de datingsite Novamora.nl!

Daten tijdens een pandemie is niet makkelijk. De leuke locaties waar je potentiele dates normaal gesproken ontmoet zijn nu gesloten, maar gelukkig zijn er alternatieven om nieuwe mensen te leren kennen. Zo kan je ook online op zoek naar nieuwe dates. Op datingsites vind je met gemak andere mensen die nu ook opzoek zijn naar een date. Dat kan een casual date zijn, maar een spannende date is net zo leuk!

Een spannende date in 2021? 15

Bekijk ook:
Casual daten, hoe werkt dat?

Tips voor je datingprofiel

Om in 2021 succesvol online te daten, is het belangrijk dat je online datingprofiel tip top in orde is. De kwaliteit van je profiel is namelijk erg bepalend voor je succes op datingwebsites. Het maakt niet uit of je nou op zoek bent naar een casual gesprek, een gezellig koffieafspraakje, of een pittige date met veel spanning. Een goed profiel geeft nou eenmaal meer succes.

We zetten daarom 8 tips voor  je datingprofiel op een rij:

 1. Vul je profiel helemaal in. Een gevuld profiel geeft mensen de kans om je wat beter te leren kennen. Zo ziet men snel of het mogelijk een match is, en dan heb je meer kans op contact.
 2. Vul je profiel eerlijk in. Het komt nog al eens voor dat mensen liegen op hun datingsprofiel. Vaak wordt er dan niet helemaal eerlijk gedaan over de leeftijd, het gewicht, de lengte, de relatiestatus of het beroep. Je kan beter zo eerlijk mogelijk zijn, want de meeste leugens komen uiteindelijk toch wel uit. En dan begin je met een flinke achterstand.
 3. Ben niet te uitgebreid van stof in je profieltekst. Een paar kort, maar krachtige zinnen zijn voldoende.
 4. Zeg wat je zoekt. Geef in je profiel aan wat je zoekt. De lezer weet zo precies wat hij/zij kan verwachten en dit voorkomt teleurstellingen. Vermeldt daarnaast eventuele eisen, denk bijvoorbeeld aan een leeftijdsrange.
 5. Stel een vraag in je profiel. Door een vraag te stellen in je profiel geef je andere de perfecte gelegenheid om het gesprek te openen. Je kan hiermee ook gelijk het gesprek sturen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een pittige date met spanning, dan kan je een ondeugende vraag stellen.
 6. Blijf positief. Geef niet meteen op, dat het nu even niet lukt, betekent niet dat het in de toekomst ook zo zal lopen.
 7. Blijf proactief. Neem zelf het voortouw en stuur een origineel bericht als gespreksopener. Krijg je geen reactie? Dan kan je het later nog een keer proberen. Maar, je hoeft natuurlijk niet te spammen.
 8. Gebruik goede foto's. Foto's zijn het belangrijkste onderdeel van je datingsprofiel. Want, laten we eerlijk zijn; de meeste mensen keuren toch als eerste op het uiterlijk, zeker online. Zet dus leuke foto's op je profiel. Daarvoor hebben we ook nog wat tips:
  • Zorg dat je gezicht duidelijk te zien is op de eerste foto. Hierbij heb je een scherpe foto nodig, zonder zonnebril, en zonder al teveel afleidende factoren eromheen.
  • Lach op je foto. Foto's met lachende gezichten worden beter gewaardeerd.
  • Gebruik weinig tot (g)een foto's met andere mensen. Mensen hebben geen zin om je te gaan zoeken op een foto, en zeker niet als je op alle foto's met meerdere mensen staan. Een foto met een groep is natuurlijk leuk, maar niet essentieel. Daarnaast heb je ook de kans dat ze andere mensen op de foto's aantrekkelijker vinden.
  • Gebruik recente foto's. Die leuke vakantiefoto uit 2008 kan echt niet meer he.
  • Gebruik foto's die iets zeggen over je hobby's of interesses. Bijvoorbeeld tijdens het sporten als je van sporten houdt, of een reisfoto als je graag op reis gaat.
  • Gebruik geen foto's waar je naakt op staat en stuur zeker geen dickpic als gespreksopener.

Volg je deze tips, dan kan een leuke of spannende date bijna niet uitblijven. Succes!

Bekijk ook:
Ben jij wel eens ondeugend?

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.