Deze dingen herken jij zeker tijdens het uitgaan! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze dingen herken jij zeker tijdens het uitgaan!

Het is weer zover. Als kroegtijger mag je weer naar je natuurlijke habitat. Het is weer eens tijd om flink te feesten. Lekker gaan op die fantastische nummers van Sigala, Ronnie Flex en natuurlijk keihard meeblèren met Stupid van Tess. Het hoort er allemaal bij.

Terwijl je, een flink aantal uren later, kruipend naar huis gaat, vertel je jezelf dat het het allemaal waard was. Hoe erg de kater ook gaat zijn die de volgende ochtend bij jou als kroegtijger in bed ligt. We hebben een aantal dingen voor je op een rijtje gezet, en deze dingen herken jij sowieso tijdens het uitgaan!

Wel of geen jas?

Het is de meest voorkomende vraag bij mensen die op stap gaan. Vlak voor dat je daadwerkelijk de deur uit stapt, moet er nog bedacht worden of je wel of geen jas aan gaat trekken. Als je het weerbericht even gecheckt had, dan had je hier niet eens over na hoeven denken. En eerlijk is eerlijk, zo duur is het nou ook weer niet om je jas op te laten hangen in een stadsgarderobe.

Bekijk ook:
Nederlandse tradities en gewoontes die de rest van de wereld niet begrijpt

Indrinken is veel leuker dan op stap gaan

Eerlijk is eerlijk en een grote kans dat je het nog niet hardop tegen elkaar verteld hebt. Maar stiekem is het indrinken met elkaar veel leuker dan op stap gaan. Alhoewel op stap gaan ook best wel leuk is, toch kan het niet tippen aan het gezellig samen zijn met elkaar.

Wat heb ik meegemaakt?

De volgende ochtend wordt je wakker met een gigantische kater. Wat er precies gebeurt is weet je absoluut niet meer. Maar gelukkig had je je smartphone bij je en heb je alles allang in je Snapchat verhaal gezet. Toch handig zo'n account bij Snapchat.

Overal drank

Tsja, wanneer je op stap gaat zit de drank nou eenmaal niet alleen in het glas. Het zit overal. In je haar, in je kleren. Echt overal. Een ding scheelt, bier is best goed voor je haar. Maar je kapsel zit misschien niet meer zo lekker als dat je het had gepland.

Bekijk ook:
Zo haal je met gemak 10.000 stappen per dag, ook met een kantoorbaan

Snack eten en naar huis

Je gaat natuurlijk niet zomaar op huis aan na het stappen. Er moet eerst nog even flink gegeten worden. Een goede frikandel, patatje of kroket. Maar ook een kapsalon of broodje döner zijn dingen die vrij regelmatig over de toonbank gaan in een uitgaansgelegenheid. Want eerlijk is eerlijk, ben je wel echt op stap geweest zonder dat je dat hebt gedaan?

Tegenvallende afterparty's

Het klinkt natuurlijk fantastisch. Nadat je al de hele avond en nacht bent doorgegaan nog even bij iemand thuis verder feesten. Maar in werkelijkheid zakt de boel compleet in en is er niets meer van je over. Iedereen kakt in en die afterparty was misschien toch niet zo'n goed idee. Maar misschien komt er ooit nog een moment dat een afterparty wel echt een party gaat worden, je weet het niet.

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.