Wilt u een boek laten drukken? Schakel Drukwerknodig in! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wilt u een boek laten drukken? Schakel Drukwerknodig in!

Bent u een boek aan het schrijven, een portfolio met uw geschoten foto’s aan het samenstellen of heeft u een jaarboek gemaakt om vervolgens als boek af te laten drukken? Schakel Drukwerknodig  dan in! Drukwerknodig is al jaren dé specialist in het drukken van boeken. Of u nu op zoek bent naar een drukkerij voor een grote oplage of een kleinere oplage, bij Drukwerknodig kan het allemaal!

Bij Drukwerknodig kunt u in een paar simpele stappen uw boek laten drukken. Ze bieden templates en instructievideo’s aan die het bestellen van professioneel boek erg eenvoudig maken.

Voor ieder wat wils

Voor verschillende doeleinden zijn er verschillende soorten inbindmethodes. Zo kunt u voor een brochure bijvoorbeeld gaan voor een geniet boek, voor een roman of een jaarboek is een Hardcover boek zeer geschikt. Heb je een kookboek of reader met veel pagina’s, dan is een Wire-O boek uitermate geschikt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het aanbod boeken van Drukwerknodig! Wanneer u eenmaal hebt gekozen welke inbindwijze het meest past bij de uitstraling van uw boek, dan begint u met het samenstellen van het boek.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Allereerst kiest u een gewenst formaat. Staat uw gewenste formaat er niet bij? Niet getreurd! Maatwerk is ook mogelijk. U kiest het gewenste aantal pagina’s, de afwerking, de mogelijke bedrukkingen en het papiersoort. Uiteindelijk kiest u de gewenste oplage en kunt u het bestand gaan uploaden.

Hoe gaat het drukken van een boek in zijn werk?

Zodra u uw bestand heeft geüpload, wordt het project volledig automatisch naar onze moderne Kodak drukpersen gestuurd en zal het productieproces in werking worden gezet. De omslagen worden gedrukt en gelamineerd waarna ze op het juiste formaat worden gesneden. Aan één kant van de omslag wordt een lijmlaag aangebracht waarop we karton plaatsen wat het vormt tot een Hardcover boek. Volautomatisch worden de hoeken op maat gesneden en wordt de omslag om het karton gevouwen. Ondertussen wordt het binnenwerk gedrukt, gesneden en aan elkaar gelijmd en kan de omslag en het binnenwerk samengevoegd worden.

Een boek met de beste kwaliteit

Nadat uw boek is gedrukt op één van de nieuwste Nexfinity persen van kodak, wordt het op  10 verschillende punten gecontroleerd door kwaliteitscontroleurs. U kunt hier denken aan deukjes, krasjes of vervaagde kleuren. Hierdoor bent u verzekerd van een boek van de beste kwaliteit dat zo snel mogelijk bij u op de keukentafel of wellicht in een winkel zal liggen. Waar wacht u nog op? Laat uw boek drukken bij Drukwerknodig.nl.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.