Optimaal ontspannen vanuit huis dankzij een sauna of massagestoel 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Optimaal ontspannen vanuit huis dankzij een sauna of massagestoel

Ondanks dat er tegenwoordig veel vanuit huis kan worden gewerkt, is de werkdruk er niet lager op geworden. Het is daarom ook belangrijk om zo nu en dan lekker te ontspannen na een drukke week. Je kunt bijvoorbeeld aan yoga of meditatie doen, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo is een massagestoel of een sauna ook een perfecte uitkomst om lekker thuis te kunnen ontspannen. In dit artikel leggen we je uit wat een massagestoel en sauna jou kunnen bieden.

Massagestoelen en sauna’s van hoge kwaliteit

Een massagestoel of sauna voor thuis zijn beide investeringen voor de lange termijn. Daarom is een lange levensduur met kwaliteitsbehoud een belangrijk aspect. Zo zijn luxe massagestoelen gemaakt van hoogwaardig materiaal om slijtage te voorkomen, zelfs bij dagelijks gebruik. Hierdoor blijft de stoel niet alleen comfortabel, maar blijft deze ook de beste massages geven. Ook bij het vervaardigen van een sauna wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. Dit betekent dat het hout wordt geselecteerd op bestendigheid tegen zowel warmte als vocht. Hierdoor wordt niet alleen vervorming van de cabine, maar ook groei van bacteriën voorkomen. Zo gaat uw sauna nog een lange tijd mee, zonder stabiliteit te verliezen of nare geurtjes af te geven.

Bekijk ook:
7 redenen waarom je (vaker) zou moeten zwemmen

Maximale ontspanning voor thuis

Wanneer je geen tijd hebt om de deur uit te gaan of liever niet naar een masseur wilt gaan dan bieden bedrijven die wellness artikelen verkopen, zoals sauna’s en massagestoelen, jou de uitkomst. Hier kun je terecht voor verschillende vormen van ontspanning, van relaxen in een massagestoel tot helemaal tot rust komen in een sauna. Je kunt vaak voor verschillende artikelen terecht op een webshop of langskomen in de showroom van het desbetreffende bedrijf om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Door langs te komen heb je de mogelijkheid om massagestoelen en sauna’s te testen. Zo kunt u ervaren welke massagestoel of sauna het beste bij jouw wensen past. Tevens staan specialisten altijd voor jou klaar om te helpen het juiste model te vinden, zodat je gegarandeerd de juiste in huis haalt.

Vermindering lichamelijke klachten

Zowel een sauna als een massagestoel kunnen zorgen voor vermindering van lichamelijke klachten zoals rugpijn en nekpijn. Bij een massagestoel kunnen klachten worden verminderd of zelfs verholpen dankzij de uitgebreide masseermogelijkheden. Sommige massagestoelen beschikken ook over rugverwarming waardoor spieren nog meer kunnen ontspannen.

Bekijk ook:
10 leuke weetjes over ons brein

De warmte van een sauna zorgt voor het versnellen van het herstellen van spierletsels dankzij een betere doorbloeding. Een sauna heeft een pijnstillend effect waardoor het erg geschikt is voor mensen met pijnlijke spieren en lichamelijke aandoeningen waaronder reuma.

Geplaatst door een montagedienst

Je kunt de massagestoel of sauna zelf monteren, maar je kunt dit ook laten doen. Maak hiervoor een afspraak met de montagedienst van jouw wellness specialist. Zij plaatsen de stoel waar je wilt en laten jou zien hoe deze werkt. Ook een sauna wordt helemaal gemonteerd. Zo bent u verzekerd dat de cabine inclusief interieur stabiel staat en dat de techniek goed is aangesloten. Hierna wordt gedemonstreerd hoe je de kachel instelt, zodat je de sauna direct kunt gebruiken.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.