Niet goed in je vel? Zeven tips 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Niet goed in je vel? Zeven tips

Stress, uitzichtloosheid, relatieproblemen of te veel thuis zitten. Wat de oorzaak ook is, niet lekker in je vel zitten is niet tof. Eigenlijk maakt het niet uit hoe het komt, je wil weer een vel dat bij je past. We geven je zeven tips waarmee je weer geniet van je dag.

  1. Actie!

Als je niet goed in je vel zit, wil je misschien alleen maar op de bank ploffen en je favoriete serie kijken. Ook goed voor je, maar ga eerst een uurtje sporten. Actief bezig zijn zorgt ervoor dat serotonine en endorfine vrijkomt die jouw stressgevoel te lijf gaan. Kun je daarna alsnog lekker op de bank gaan zitten!

  1. Een dagboek

Schrijf elke dag een bladzijde over hoe je dag verlopen is en wat je bezighoudt. Dit hoef je niet uren te doen, een paar minuten is genoeg. Maak je er ook nog een tekeningetje bij, dan wordt het een “daily journal” waarbij je je gevoel loslaat.

  1. Pak elke zonnestraal
Bekijk ook:
De 10 beste tips tegen hooikoorts

Een dutje doen in het zonnetje of simpelweg even je ogen sluiten werkt verkwikkend. Van het zonnetje wordt bijna iedereen gelukkig.

  1. Koop een cadeautje

Je kunt natuurlijk jezelf iets cadeau doen, wat je al heel lang wilt hebben, maar je kunt ook iets voor een ander kopen. Een ander blij maken, maakt jou ook blij.

  1. Doe iets geks

Iets wat je nog nooit gedaan hebt, kan je hoofd op andere gedachten brengen. Ga in je eentje naar de sauna. Boek een helikoptervlucht of ga een workshop macarons maken volgen.

  1. Ga opruimen

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dit is geen dooddoener, het werkt echt!

  1. De scherpe randjes …

Als je ervaart dat je er alles aan gedaan hebt, probeer dan eens iets heel anders. CBD olie kopen bijvoorbeeld. Heel veel mensen ervaren dat het gebruik van deze olie helend werkt. Het brengt je in balans en zorgt ervoor dat je de zon weer ziet.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.