stress
Saved Read later
Deel dit bericht

Last van stress en onrustigheid? Probeer dit eens!

Soms wordt het allemaal gewoon een beetje teveel. Je moet werken, voor jezelf zorgen, het huishouden doen, voor je gezin zorgen en nog veel meer. En dat allemaal tegelijk. Het is dan ook niet erg als je af en toe de bomen door het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn er dingen die jou kunnen helpen om de rust te bewaren.

Wat is stress?

Er wordt vaak gezegd dat iemand stress heeft, maar wat is stress precies? In principe is stress gewoon druk of spanning. Dit voel je bijvoorbeeld als je examen moet doen, een optreden moet geven, een sollicitatiegesprek hebt, een deadline moet halen en nog meer spannende gebeurtenissen. In principe is stress niet ongezond. Er is een bepaalde mate van stress nodig om goed te kunnen functioneren. Stress zorgt ervoor dat je extra alert kunt reageren en geconcentreerd te werk kunt gaan. Zodra de spannende gebeurtenis voorbij is neemt de spanning meestal weer af.

Bekijk ook:
De 10 meest herkenbare, ongemakkelijke momenten in de sportschool

Ongezonde stress

In sommige gevallen neemt de spanning niet af. Er is dan meer tijd nodig om te herstellen. Hoe lang dit precies is, is per persoon verschillend. Als er veel verschillende stressmomenten zijn dan heeft het lichaam ook niet echt de tijd om te herstellen. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die dit kunnen verbeteren. Moodmaster bijvoorbeeld. Dit product is wetenschappelijk ontwikkeld om de stemming te verbeteren, stress en angst te verminderen en het gevoel van welzijn te versterken. Het product is gemaakt met behulp van artsen en experts op het gebied van voedingssupplementen en is 100% veilig en effectief. Geïnteresseerd? Ontdek Moodmaster™ hier.

Onrustigheid in je hoofd

onrustig in hoofd

Er zijn ook steeds meer mensen die het onrustig vinden in hun eigen hoofd. Ze vergeten constant taken die nog op hun lijst stonden en weten het overzicht niet meer te houden. Plannen wordt ook steeds lastiger omdat ze geen besef van tijd meer hebben. Het klinkt een beetje als AD(H)D, maar ook zonder diagnose kun je hier soms last van hebben. Dat is natuurlijk heel erg vervelend, niet alleen voor de persoon zelf maar ook voor de omgeving. Denk maar aan die baas die constant in je nek moet hijgen, je partner die alles alleen moet doen omdat jij het vergeten bent of die vriend die langer moet wachten omdat je altijd te laat bent. Ook hier is een hulpmiddel voor.

Bekijk ook:
Dit is de gemiddelde schermtijd van Nederlanders en dit kun je doen om het te beperken

Last van stress en onrustigheid? Probeer dit eens! 14

Met Clear Focus wordt het functioneren van het geheugen, de leerprestaties en het concentratievermogen bevorderd. Het is een natuurlijk product wat vaak gebruikt wordt door gezondheidsfanaten, biohackers, high achievers, ondernemers en professionele sporters. Benieuwd wat dit product voor jou kan beteken? Ontdek Clear Focus™ hier.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

24 Comments

 1. Jeremy Reply

  Clear focus verbetert mijn mindset behoorlijk. Voel me scherp en vol energie. Ik kan me beter concentreren, waardoor ik veel productiever ben.

 2. Elise Reply

  Kan iemand mij vertellen hoeveel capsules je moet nemen en mag je ze ook oplossen in yoghurt of ontbijtgranen?

 3. Chris Reply

  Ik heb onlangs “clear focus” aangekocht en de naam zegt het helemaal. Na een paar dagen merk je al het verschil en mij heeft het zeker geholpen om meer te focussen op mijn werk!!!

 4. Alex McG Reply

  Fast delivery and and a great product. I have used it for over 3 months already and I would highly recommend it. . It gives me the energy and focus i require each day.

 5. Pieter Lambregs Reply

  Moodmaster werkt! In tegenstelling tot andere producten! Mijn vriendin en ik zijn alvast verkocht! Topproduct!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.