Hoe kan je hooikoorts effectief bestrijden 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe kan je hooikoorts effectief bestrijden

Steeds meer mensen ontwikkelen in het vroege voorjaar hooikoorts; een vervelende allergie die voor tal van klachten kan zorgen. Neussprays, pilletjes en keelpastilles vliegen als warme broodjes over de toonbank. Maar wat doen al deze medicijnen met ons lichaam? En werken deze echt wel zo goed als wij denken? Hooikoorts kun je gelukkig op een veel effectievere manier bestrijden.

Wat is hooikoorts?

Merk je dat je in het voorjaar opeens last krijgt van allerlei verschillende kwaaltjes, zoals:

  • Rode en gezwollen oogleden
  • Jeukende en branderige ogen
  • Verstopte neus
  • Niesbuien
  • Koortsig gevoel
  • Moeheid
  • Jeuk in keelholte
  • Jeuk in oren

dan zou het dus zomaar kunnen dat jij last hebt van hooikoorts. Het hooikoortsseizoen loopt ongeveer vanaf eind mei tot augustus. Bomen en grassen gaan weer groeien en verspreiden veel stuifmeel, ook wel pollen genoemd, door de lucht. Mensen die hier overgevoelig voor zijn krijgen bij inademing de bekende hooikoortsverschijnselen. Deze kunnen in een milde vorm voorkomen, maar in sommige gevallen kan het zulke ernstige vormen aannemen dat het voelt alsof je een zware griep te pakken hebt.

Bekijk ook:
Last van allergie? Verminder pollen en luchtverontreiniging in huis

Luchtreiniger ideaal voor hooikoortspatiënten

Helaas ontstaan deze klachten in een periode waarin je graag naar buiten gaat. En juist dáár nemen ze in alle hevigheid toe. In een warm huis de ramen open zetten is ook geen optie, de pollen vliegen immers gewoon naar binnen. Uiteindelijk kun je bij extreme hooikoortsklachten in een vicieuze cirkel belanden. Om de symptomen van hooikoorts te voorkomen is een goede start binnenshuis aanbevolen. Met een anti allergie luchtreiniger worden stof, pollen en allergenen uit de lucht gefilterd en zullen klachten verdwijnen of zelfs niet eens ontstaan. Hierdoor zul je ervaren dat het buitenshuis ook veel beter gaat en kun je daar eindelijk weer genieten van de mooiste periode van het jaar.

Definitieve oplossing door HEPA-filter

De binnenlucht zuiveren is een heel goede allergie behandeling. Specifiek voor de behandeling van hooikoorts wordt een luchtreiniger met HEPA-filter en ionisator aangeraden. Deze is zeer effectief in het filteren van pollen / stuifmeel. Je zult je energieker en gezonder gaan voelen en nooit meer last hebben van de bijwerkingen van medicijnen of van medicijnen die niet aanslaan. Met de aanschaf van dit apparaat heb je een eenmalige en simpele oplossing voor een zeer vervelende allergie.

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.