Top 10 trending PlayStation 5 games – Mei 2021 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending PlayStation 5 games – Mei 2021

In deze top 10 trending PlayStation 5 games bespreken we de populairste PS5 games van de maand mei. Welke game speel jij nu?

Deze lijst is samengesteld op basis van de populairste downloads van de PlayStation Store.

10. ASTRO's PLAYROOM

ASTRO's PLAYROOM is de gratis PS5 game waarin je met de Astro Bot de nieuwe Dual Sense controller leert kennen. De game is de opvolger van Astro Bot Rescue Mission, en staat standaard op elke PlayStation 5.

ASTRO's Playroom:

9. Maquette

Maquette is een puzzelgame, waarin je als speler puzzels oplost in een bijzondere wereld. In het midden van de wereld ben je namelijk reusachtig en toren je boven alle gebouwen uit, maar zodra je verder erop uittrekt wordt alles groter totdat je een minuscuul deeltje van een groter geheel bent.

Bekijk hieronder de trailer van Maquette:

8. Enlisted

Enlisted is een nieuwe first-person shooter game die je gratis op de PlayStation 5 kan spelen. In de game kan je in teams belangrijke veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog ervaren. Zo vecht je onder meer in Moskou, Normandië en Berlijn.

Bekijk hieronder de trailer van Enlisted:

7. Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla is de volgende game uit de populaire Assassins Creed serie. In de game kruip je in de huid van de bloedlustige Viking Eivor. De game speelt zich af in 873 na Christus, en vertelt een verhaal over de invasie van de Vikingen in Engeland. Een land binnenvallen is op zich al een flinke taak, maar ondertussen raakt Eivor ook nog verwikkeld in het conflict tussen de Assassins en de Tempeliers Order.

Bekijk hieronder de trailer van Assassin's Creed Valhalla:

6. Marvel's Spider-Man: Miles Morales

In de nieuwe Spider-Man game is Miles Morales de nieuwe opvolger van Peter Parker. Als Spider-Man heb je het nooit makkelijk, en Miles moet gelijk aan de slag om zijn stad New York te redden. De stad is namelijk het strijdtoneel van een felle machtsstrijd tussen een gewieksts energiebedrijf en een crimineel hightech leger.

Bekijk hieronder de trailer van Marvel's Spider-Man: Miles Morales:

https://www.youtube.com/watch?v=gHzuHo80U2M

5. Destruction Allstars

In Destruction All Stars gaan zestien coureurs met elkaar de strijd aan in de Global Destruction Federation Championship. Met unieke auto's die elk aparte vaardigheden hebben neem je het tegen elkaar op. Degene die als laatste over blijft is de winnaar.

Bekijk hieronder de trailer van Destruction Allstars:

4. Oddworld: Soulstorm

In Oddworld: Soulstorm kan je weer spelen als Abe, die zijn soortgenoten de Mudokons probeert te redden van slavernij. Hiervoor moet je het opnemen tegen de brute Glukkons. Alleen als je slim bent, kan je de vijand verslaan. Met behulp van een nieuw “pickpocket” en “craft” systeem kan je wapens maken om je hierbij te helpen.

Bekijk hieronder de trailer van Oddworld: Soulstorm:

3. FIFA 21

Een lekker potje voetballen kan op het voetbalveld, maar veel gamers doen dit toch liever met FIFA 21. In het spel heb je verschillende modi, waarin je op andere manieren van de game kan genieten. Zo kan je onder meer voetballen met een Ultimate Team, een carrière als coach beginnen in de Carrière modus, of gewoon online tegen andere gamers een potje spelen.

Bekijk hieronder de trailer van FIFA 21:

https://www.youtube.com/watch?v=affGlInlThk

2. Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War is first person shooter game die in 2020 is uitgebracht. In de game kan je in de singleplayer modus belangrijke missies doen tijdens de Koude Oorlog, en kom je terecht in onder meer Oost-Berlijn, Vietnam en Turkije. Daarnaast kan je het ook opnemen tegen andere spelers in de multiplayer modus, of kan je het opnemen tegen zombies in een andere spelmodus.

Bekijk hieronder de trailer van Call of Duty: Black Ops Cold War:

1. Fornite

Fortnite is al jaren enorm populair onder games, en heeft ondertussen ook de PlayStation 5 bereikt. Het is een Battle Royale game, waarin 100 spelers worden gedropt op een eiland. Alle spelers nemen het tegen elkaar op, en degene die als laatste overblijft wordt uitgeroepen tot de winnaar. Daarnaast kan je ook een andere spelmodus spelen, genaamd Save the World. Hierin neem je het op tegen monsters. Deze modus kan je alleen spelen, maar ook in een team van maximaal vier personen.

Bekijk hieronder de trailer van Fortnite:

Staat jouw favoriete PlayStation 5 game hiertussen? Of speel je liever iets anders? Laat het weten in de comments!

Bekijk ook:
Deze Playstation 5 games zijn razend populair

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.