Top 10 Nintendo Switch games – Februari 2022 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Nintendo Switch games – Februari 2022

In deze top 10 bespreken we de populairste Nintendo Switch games van de maand februari. Welke Nintendo games speel jij nu op de Switch?

Top 10 Nintendo Switch games

De top 10 Nintendo Switch games van deze maand is samengesteld op basis van de huidige bestsellerlijst van Nintendo.

10. Super Smash Bros. Ultimate

Op de tiende plek in de top 10 Nintendo Switch games van de maand februari staat Super Smash Bros. Ultimate. In deze Nintendo Switch games kan je met allerlei Nintendo karakters tegen elkaar vechten.

Bekijk hieronder de trailer van Super Smash Bros. Ultimate:

9. Unravel Two

Unravel Two staat op de negende plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand. In dit spelletje maak je een eigen Yarny, waarmee je vervolgens kan spelen. In het spel kan je vrienden worden met andere Yarny's en kan je samen of alleen een avontuur aangaan waarin een groot koud land weer opbloeit vol met leven.

Bekijk hieronder de trailer van Unravel Two:

8. Cooking Simulator

Op de achtste plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat Cooking Simulator. De naam zegt het al een beetje, maar in dit spel kan je dus koken. Je komt in een keuken van een professioneel restaurant terecht en hier kan je tientallen verschillende gerechten maken. Al kan je ook andere dingen in de keuken doen.

Bekijk hieronder de trailer van Cooking Simulator:

Bekijk ook:
Top 10 Nintendo Switch games van 2021

7. Stardew Valley

Stardew Valley staat op de zevende plek in deze top 10. In dit spel kom je terecht op een vergane boerderij. Ook het dorpje verkeert in slechte staat en het is aan jou de taak om weer leven in de brouwerij te brengen.

Bekijk hieronder de trailer van Stardew Valley:

6. Animal Crossing: New Horizons

Op de zesde plek in de top 10 Nintendo Switch games van de maand februari staat Animal Crossing: New Horizons. In dit spelletje verhuis je naar een haast onbewoond eiland. Hier kan je een nieuw leven opbouwen, al heb je wel een flinke schuld af te betalen. Gelukkig kan je op het eiland makkelijk geld verdienen, dus dat hoeft geen probleem te zijn. Ook kan je het eiland helemaal verbouwen en zo kan je dus je eigen paradijsje maken. Kon dat ook maar in het echte leven!

Bekijk hieronder de trailer van Animal Crossing: New Horizons:

5. Among Us

Op de vijfde plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat Among Us. Dit was dé hitgame van 2020, maar is ook vandaag de dag nog populair. In de game kom je met een groep andere spelers terecht in een kapot ruimteschip. Samen moet de bemanning het schip repareren, maar niet iedereen wil dat dat lukt. Een van de bemanningsleden is namelijk de Imposter, en die wilt de hele bemanning een voor een uitschakelen. Gelukkig kan de crew wel samen besluiten om iemand van boord te gooien, maar ja; wie kies je dan en wie is te vertrouwen?

Bekijk hieronder de trailer van Among Us:

4. Mario Kart 8 Deluxe

Op de vierde plek in de top 10 Nintendo Switch games van februari staat Mario Kart 8 Deluxe. Racen met Mario en zijn vrienden is al jaren een van de populairste games, en dat is nu ook nog steeds zo.

Bekijk hieronder de trailer van Mario Kart 8 Deluxe:

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij de populairste games van 2021?

3. Minecraft

Minecraft staat op de derde plek in deze top 10. In dit spelletje kom je terecht in een blokachtige wereld die je ook weer helemaal kan verbouwen naar eigen smaak. Er zijn ook nog genoeg andere dingen te doen en zo kan je ook leuke avonturen – samen met je vrienden – beleven in de wereld van Minecraft.

Bekijk hieronder de trailer van Minecraft:

2. Mario Party Superstars

Op de tweede plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat Mario Party Superstars. In dit leuke Nintendo spelletje speel je een soort bordspelletje met de bekende karakters uit het Mario universum. Hierbij moet je ook allerlei leuke minigames doen en degene die de meeste sterren verzameld wint het spel.

Bekijk hieronder de trailer van Mario Party Superstars:

1. Pokémon Legends: Arceus

Het populairste spel van dit moment is Pokémon Legends: Arceus. De nieuwe Pokémon game staat op de eerste plek in deze top 10 Nintendo Switch games van februari. In het spel reis je naar de Hisui regio, waar je aan de slag gaat om de eerste pokedex van het gebied te maken. Het spel speelt zich af in het verre verleden en zo heeft de nieuwe Pokémon game toch een beetje een unieke twist!

Bekijk hieronder de trailer van Pokémon Legends: Arceus:

Wat speel jij nu op de Nintendo Switch?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.