Halo
Saved Read later
Deel dit bericht

Paramount brengt trailer uit van Halo tv-serie

Paramount heeft de trailer uitgebracht van de tv-serie Halo, gebaseerd op de immens populaire game-reeks. De langverwachte serie werd afgelopen zondag aangekondigd en zal vanaf 24 maart van dit jaar te streamen zijn op Paramount+. Verwacht wordt dat wij later dit jaar kunnen genieten van Halo.

Halo heeft een alternatief verhaal

Het lijkt alsof de makers van de serie geen exacte kopie van de Halo gamereeks wilden maken. In de eerste instantie lijkt het verhaal van de serie een andere kant op te gaan dan het verhaal in de game. Zo heeft Master Chief, de supersoldaat die de hoofdrol speelt, geen eigen wil. Ook de Convenant, het legioen van buitenaardse wezens, verschilt sterk met het uiterlijk van de Convenant in de games.

De reden dat het uiterlijk van de serie verschilt met dat van de game is een bewuste keuze geweest. Producer Kiki WolfKill legde uit dat de serie zo de kans krijgt om zichzelf te ontplooien zonder dat het botst met de game. Desondanks belooft Halo een spectaculaire serie te worden waar fans van de gamereeks al tijden reikhalzend naar uitkijken.

Trailer van Halo serie

Paramount heeft afgelopen zondag dus de trailer van de serie uitgebracht en meteen een releasedatum bekendgemaakt. Zoals we al we bovenaan dit artikel al hadden vermeld is Halo de serie later dit jaar in ons land te streamen. Behalve de details dat we te zien krijgen in de trailer is er nog niet veel bekend over de rest van het verhaal. We zijn uiteraard erg nieuwsgierig naar wat er komen gaat.

Bekijk ook:
De 10 leukste kerstfilms op Netflix

De stem van Master Chief zal helaas niet worden ingesproken door stemacteur Steve Downes, maar door tv-acteur Pablo Schreiber. De stemactrice die Cortana, het hulpje van Master Chief in de gamereeks speelde, zal ook in de serie te horen zijn. Bekijk hieronder de spectaculaire trailer van Halo, de tv serie:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.