4 tips om online poker te winnen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

4 tips om online poker te winnen

Nu online poker de laatste tijd een grote comeback maakt, zijn we hier om je de beste tips te geven over hoe je online kunt winnen. Dit artikel gaat niet zozeer over het bepalen van de inzet en handselectie, maar meer over de disciplines die je moet beheersen en de gewoontes die je moet aanleren om consistent geld te verdienen door online poker te spelen. Of je nu de voorkeur geeft aan toernooien of cashgames op dergelijke websites op Nieuwe-Casinos.net, deze tips zijn voor jou.

Speel binnen je bankroll

Je hoort pokerprofessionals hier de hele tijd over praten, maar toch volgen maar heel weinig spelers het. Je MOET binnen je bankroll spelen. Nu zijn er een miljoen verschillende definities van wanneer het gepast is om omhoog te springen in limieten of naar toernooien met een hogere buy-in. En hoewel er veel verschillende meningen zijn, zullen er maar heel weinig zijn die je ooit zullen vertellen dat je de inzet die je speelt moet baseren op hoeveel geld er momenteel op je online pokeraccount staat. Persoonlijk denk ik dat het meest geschikte moment om omhoog te gaan in limieten of buy-in-niveaus is wanneer je kunt laten zien dat je een consistente winnaar bent met je huidige inzet.

Bekijk ook:
Alle online goksites van Nederland vind je op Sportgokken.eu

Bewaar je gegevens

Het bijhouden van nauwgezette gegevens is de sleutel tot elke consistente online pokerwinnaar op de lange termijn. En dan heb ik het niet alleen over of je wint of verliest, terwijl die informatie zeker heel belangrijk is. Ik wil graag weten wanneer ik speel, wat ik speel en hoe lang ik het speel. Heb ik gewonnen? Verliezen? Gelijkspel? Na elk potje doe je er dus goed aan om de gegevens over de wedstrijd op te schrijven. Later kun je deze data gebruiken om te checken wanneer je het goed doet en waar je beter in moet worden.

Speel aan een paar tafels

Deze tip is zeer uniek voor online pokerspelers. Als je in fysieke pokerrooms speelt, mag je maar aan één tafel spelen. Eén hand tegelijk is het enige waar je je ooit zorgen over hoeft te maken. Maar online kun je aan zoveel tafels tegelijkertijd spelen als je wilt. En dat kan enorm verleidelijk worden, omdat het verlangen naar actie zo gemakkelijk te bevredigen is. Maar te veel tafels tegelijk spelen kan je ROI ernstig schaden. Vooral als je je aandacht niet goed bij alle tafels kunt houden, zul je geld verliezen. Speel daarom bij maar een paar tafels online.

Bekijk ook:
Online een gokje wagen? Bij deze spellen maak je de meeste kans

Studeer vaak

Deze laatste tip sluit naadloos aan bij de tweede, studeer! Heel veel! Of je nu je eigen resultaten of een specifieke pokerstrategie bestudeert, je wilt er altijd zeker van zijn dat je ook buiten de tafel over poker leert. Voor sommige mensen betekent dit het overgieten van handgeschiedenissen, alleen of met vertrouwde leeftijdsgenoten. Voor anderen is dit het lezen van de nieuwste GTO-theorieën (speltheorie optimaal) of het bekijken van starthandkaarten. Er zijn oneindig veel bronnen en om een ​​winnaar te zijn, moet je ze allemaal benutten.

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.