in

Dit zijn de populairste telefoonhoesjes van 2019

Anno 2019 kunnen we natuurlijk niet meer zonder, onze telefoons, de laatste jaren is de technologie sneller gegroeid dan ooit en dit heeft de opkomst van de mobiele telefoon en smartphone tot gevolg gehad. Maar natuurlijk willen we onze pareltjes ook tegen allerlei gevaren beschermen. Daarom kwamen er ook al snel hoesjes voor onze telefoons.

Dit begon al bij de oude Nokia’s, bijvoorbeeld bij het model de N6300 was een stalen hoesje te koop voor de telefoon, en dat terwijl die Nokia’s al niet kapot te krijgen waren. De ontwikkeling van de mobiele telefoon ging snel en al gauw kwamen de eerste smartphones, bij de oude telefoons was dit nog niet echt heel erg het geval, maar sinds de smartphone zijn telefoonhoesjes helemaal hot!

Tegenwoordig zie je iedereen met verschillende hoesjes lopen en een hoesje kan ook iets zeggen over iemand zijn stijl, daarom hebben mensen tegenwoordig vaak meerdere hoesjes. In dit artikel komen de populairste telefoonhoesjes van 2019 aan bod.

Bekijk ook:
LG overweegt om te stoppen met verkoop smartphones

Het transparante hoesje

Bij vrijwel iedereen bekend en veel mensen hebben er dan ook een in hun bezit. Steeds meer mensen kopen telefoons met een unieke achterkant en willen deze ook laten zien, maar je wilt je telefoon natuurlijk ook niet blootstellen een gevaar voor krassen en andere beschadigingen, dan is het transparante hoesje een hele goede oplossing!

De ‘’book case’’

wie kent hem niet, dit is een van de meest gebruikte hoesjes voor een smartphone, vooral door volwassenen. Hij is vooral handig omdat er veel vakjes aan de binnenkant zitten waar je al die losse pasjes in kunt doen. Je kunt hem dichtklappen als een boekje, zoals de naam al verraadt. Er zijn nu ook technologieën waarmee je als je je hoesje dichtklapt, hij dan automatisch je telefoon vergrendeld.

De ‘’back cover’’

Naast het transparante hoesje heb je ook de ‘’back cover’’, dit is een hoesje dat alle randen en de achterkant van de telefoon bedekt. Deze wordt vaak gekocht met allerlei gekke prints en dergelijken er op. Je kunt deze ook laten personaliseren met een eigen gekozen afbeelding, print of logo. Zoals gezegd in het begin, deze hoesjes zeggen vaak iets over jouw stijl en zijn vandaag de dag vaak zelfs onderdeel van iemand zijn outfit.

Bekijk ook:
Top 10 populairste smartphone apps van 2020

Duurzame telefoonhoesjes

Met de opmarsen voor het klimaat van tegenwoordig worden, vooral onder de jongeren, duurzaam geproduceerde hoesjes steeds populairder, deze worden meestal gemaakt van materialen als kunststof. Een stof die goed voor het milieu is en tevens recyclebaar. Deze hoesjes zijn vooral populair vanwege de status en de uitstraling, iets wat natuurlijk vooral bij de jongeren populair is, hier geven de volwassenen minder om. Ze zijn er wel die ook dit soort hoesjes kopen, vanwege de gedachte dat zij dan hun steentje bijdragen aan het verbeteren van het milieu.

‘’glitter and glamour’’

Ook de ‘’glitter and glamour’’ hoesjes zijn ook erg populair deze dagen. Dit zijn de hoesje voor de mensen die liever willen opvallen en houden van een zogeheten ‘’discolook’’. Mensen met een opvallende en vrolijke stijl kiezen vaak voor een hoesje als dit.

Ben jij op zoek naar een nieuw telefoonhoesje? Neem een kijkje op hoesjesdirect.nl en profiteer van gratis verzending binnen Nederland & België.

Bekijk ook:
Strengere drone regels vanaf 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The Guardian vergeet blanke kinderen!

Glazenwasser bungelt aan hoogwerker in Canada