e-bike
Saved Read later
Deel dit bericht

Compacte e-bike: altijd vervoer binnen handbereik

Als je dagelijks naar het treinstation moet voor school of werk dan is een compacte e-bike een absolute must-have. Deze milieuvriendelijke opvouwbare elektrische fiets kan worden opgevouwen, en in kofferformaat worden meegenomen in de trein. Dit vernuftige stukje techniek is ook handig voor andere doeleinden. Het is namelijk een 3-in-1 apparaat dat zeer gebruiksvriendelijk is.

Opvouwbare elektrische fiets

Deze compacte e-bike is namelijk niet alleen een opvouwbare fiets. Het is ook een e-scooter en een elektrische fiets. Je kunt kiezen uit drie verschillende rijmodi, namelijk 100% elektrisch rijden (e-scooter), power assist-modus (elektrische trapondersteuning), en vrije trapmodus (zoals een normale fiets zonder elektrische trapondersteuning. Gemak dient de mens, want als je even geen zin hebt om vroeg in de ochtend te trappen, dan kies je bijvoorbeeld simpelweg voor de e-scooter optie.

Ook voor schoolgaande kinderen is deze e-bike een prima vervoermiddel. Ook ouderen kunnen makkelijk gebruikmaken van deze opvouwbare elektrische fiets, want het systeem is zo ontworpen dat het met een handomdraai in- en uit is te klappen is. De fiets is gemaakt van kwalitatief goed materiaal, en is ontworpen voor duurzaamheid. Het geluid tijdens het rijden is minimaal, wat ook een pluspunt is.

Zoals we hierboven al benoemden is deze compacte e-bike ideaal voor woon- en werkverkeer, maar dit compacte vervoermiddel is ook handig als je bijvoorbeeld op een citytrip gaat. Je parkeert je auto buiten een dure parkeerzone, en pakt lekker de compacte e-bike om jezelf in de stad van A naar B te verplaatsen, want hij past opgevouwen zonder moeite in de kofferbak van een auto.

Bekijk ook:
Razendsnel het voorjaar in met een ultramodern elektrisch skateboard

compacte e-bike features

Compacte e-bike is het ideale vervoermiddel

Met een volle batterij kun tot maar liefst 30 kilometer rijden. Met een topsnelheid van 25 km/u hoef je niet in te zitten over de snelheid, want dit is een e-bike met power. Het frame is gemaakt van aluminium, en kan een gewicht van maximaal 100 kg dragen, tegelijkertijd is deze elektrische fiets erg licht om te dragen als je hem mee moet nemen in de trein of bus (16,65 kg). De 12 inch pneumatische rubberen banden en de verstelbare zithoogte maken van dit vervoermiddel een pareltje.

De elektrische fiets heeft een dubbele schijfremsysteem op zowel het voor- en achterwiel, en ook aan de veiligheid van verlichting is gedacht. Er zit een LED-koplamp en een LED-achterlicht op de fiets zodat je altijd goed zichtbaar bent op elk moment van de dag. De wielen zijn 12 inch en voorzien van rubberen luchtbanden. Door de schokabsorptie methode heb je het gevoel dat je over de weg zweeft, wat de ultieme gebruikservaring versterkt.

De 7.8AH lithiumbatterij is na zes uur volledig opgeladen, en geeft genoeg energie om de 250 W elektromotor aan te drijven. Nu de lente is aangebroken leent deze compacte e-bike zich ook goed voor een heerlijk fietsritje waarbij je de wind in je haren voelt, al kun je voor het ultieme gevoel van vrijheid ook een elektrisch skateboard gebruiken. Deze opvouwbare e-bike wordt door gebruikers met een 8.5 beoordeeld. Je kunt voor meer informatie en voor een eventuele aankoop een kijkje nemen op de website van Geeektech.

Bekijk ook:
Razendsnel het voorjaar in met een ultramodern elektrisch skateboard

compacte e-bike opvouwbaar

compacte e-bike opvouwbaar

6.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.