Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 52 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 52

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

10. How The Grinch Stole Christmas

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 52 staat How The Grinch Stole Christmas. In deze kerstklassieker is Jim Carrey te zien als de Grinch die droomt over het verpesten van kerst. Niemand kan zijn snode plannen stoppen, behalve dan de kleine Cindy Lou.

Bekijk hieronder de trailer van How The Grinch Stole Christmas:

9. The Unforgivable

The Unforgivable staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In deze film speelt Sandra Bullock de hoofdrol en is ze te zien als een vrouw die net vrijgelaten is uit de gevangenis. Met haar teruggevonden vrijheid wil ze de fouten uit haar verleden herstellen en daarom gaat ze op zoek naar haar zusje die ze jaren geleden heeft moeten achterlaten.

Bekijk hieronder de trailer van The Unforgivable:

8. A Boy Called Christmas

Op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat er nog een kerstfilm, namelijk; A Boy Called Christmas. In deze film gaat de jonge Nikolas opzoek naar zijn vader en dat levert een hartverwarmend avontuur op!

Bekijk hieronder de trailer van A Boy Called Christmas:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van La Casa de Papel?

7. La Casa de Papel

La Casa de Papel staat op dit moment op de zevende plek in de Top 10 Netflix films en series. De Spaanse hitserie is al weken populair sinds het tweede deel van het vijfde en tevens laatste seizoen online is gezet. In de laatste afleveringen is de overval op de Spaanse Bank nog steeds in volle gang, al lijkt deze wel te gaan mislukken. Kan de Professor zijn crew nog redden, of kent het avontuur voor de bankrovers een treurig einde?

Bekijk hieronder de trailer van La Casa de Papel:

https://www.youtube.com/watch?v=uwsmkWh0S5Y

6. Gomorra

Van Spaanse bankovervallers gaan we naar de Italiaanse maffia, want op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van week 52 staat Gomorra. In deze serie staat de maffia van Napels centraal, waarbij een interne machtsstrijd in een prominente familie centraal staat.

Bekijk hieronder de trailer van Gomorra:

5. The Girl From Oslo

The Girl From Oslo staat op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In deze Scandinavische serie zien we hoe een Noorse diplomaat naar het Midden-Oosten reist om zijn dochter te bevrijden van terroristen.

Bekijk hieronder de trailer van The Girl From Oslo:

4. The Witcher

Op de vierde plek in de Netflix top 10 staat The Witcher. Sinds een paar weken staat het tweede seizoen van de fantasyserie online en daar zijn heel wat kijkers erg blij mee. In het tweede seizoen zien we hoe de Witcher Geralt – gespeeld door Henry Cavill – als een soort beschermvader fungeert voor prinses Ciri. Dat is niet geheel overbodig, want er zitten heel wat slechte mensen en monsters achter de prinses aan.

Bekijk hieronder de trailer van The Witcher:

https://www.youtube.com/watch?v=TJFVV2L8GKs

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van The Witcher?

3. Undercover

Undercover staat op de derde plek in de Top 10 Netflix films en series van dit moment. In het derde seizoen van de serie zit Bob flink in de problemen, maar een nieuwe job kan dat allemaal oplossen. Helaas is het geen gemakkelijke klus, zeker als hij dan ook nog moet samenwerken Ferry.

Bekijk hieronder de trailer van Undercover:

2. Emily in Paris

Op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van week 52 staat Emily in Paris. De serie is weer helemaal in trek nu het tweede seizoen op Netflix staat. In de serie speelt Lily Collins de rol van Emily Cooper; een Amerikaanse die naar Parijs verhuist voor haar nieuwe droombaan.

Bekijk hieronder de trailer van Emily in Paris:

1. Don't Look Up

Don't Look Up is het populairste van allemaal op dit moment, want deze film staat nu op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series. Als je kijkt naar de cast is dat niet zo verrassend, want de hoofdrollen worden gespeeld door niemand minder dan Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence en Meryl Streep.

DiCaprio en Lawrence zijn te zien als twee astronomen die een gruwelijke ontdekking doen; er is een meteoriet onderweg naar onze planeet en die gaat alles verwoesten. Om de wereld te waarschuwen gaan ze op een grote mediatour, maar niet iedereen zit te wachten op hun boodschap.

PS Als je de meteoriet de naam “klimaatverandering” geeft, dan snap je waarschijnlijk ook gelijk welke boodschap de filmmakers willen overbrengen.

Bekijk hieronder de trailer van Don't Look Up:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.