Sneakertrends voor de zomer 12
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Sneakertrends voor de zomer

Wat loopt er nou lekkerder dan een goed paar sneakers? Juist; helemaal niks. Sneakers bieden de juiste ondersteuning aan je voeten. Sneakers zitten als gegoten. En sneakers stellen je ook nog in staat om langere stukken te wandelen.

Ben je dat in de komende zomer van plan om te doen? Of wil je komende zomer je outfit helemaal afkleden? In beide gevallen heb je de mooiste sneakers van het moment nodig. Maar, wat zijn nou voor jóu de beste sneakers? Om het antwoord op die vraag te vinden, is het interessant om naar de sneakerstrends voor de zomer te kijken.

Welke sneakerstrends vallen op? En wat betekent dit voor de sneakers die je het beste in de komende zomer kunt dragen? De antwoorden op deze vragen vind je hieronder.

Trend 1: combinatie van sneakers en wandelschoenen

Sneakertrends voor de zomer 17

Eén van de trends die het beste waarneembaar is, is de combinatie van sneakers en wandelschoenen. Dit waren tot voorheen twee verschillende soorten schoenen, maar daar is nu in mindere mate sprake van. Meerdere merken kiezen er juist voor om deze twee soorten schoenen met elkaar te combineren.

Wat dit betekent? Dit betekent onder meer dat elementen van wandelschoenen bij nieuwe sneakers verwerkt worden. Je kunt hierbij onder meer aan de dikke zool denken. Ook een ander soort veter en ander materiaalgebruik zijn opvallende kenmerken.

Belangrijk voordeel: met deze sneakers loop je probleemloos flinke afstanden. Zelfs als je aan lange wandeltochten mee wilt doen, kun je je trendy sneakers gewoon dragen. Trendy schoenen en duurzaamheid voor je voeten gaan tegenwoordig perfect samen.

Bekijk ook:
LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel review

Trend 2: Nike Air Max, Nike Air Max en nog eens Nike Air Max

Sneakertrends voor de zomer 18

Sommige dingen lijken uit het leven nooit te verdwijnen. Denk aan muggen, aan gezelligheid op een terras en aan Nike Air Max. Deze sneakers zijn nóóit uit het modebeeld verdwenen, maar zijn nu een heuse trend geworden.

Dit is zeker het geval voor de iets klassiekere Nike Air Max sneakers. Deze sneakers zijn weer volledig geliefd. Het nadeel is alleen dat je niet zo gemakkelijk aan een paartje komt. De sneaker is maar beperkt beschikbaar, en wordt vaak tegen hoge prijzen aangeboden. Op sommige webshops, zoals Slick Sneakers, vind je de Air Max wel nog voor een betaalbare prijs terug.

Trend 3: hoge sneakers

Sneakertrends voor de zomer 19

Wil je nieuwe sneakers kopen? Dan moet je een keuze maken tussen lage sneakers, halfhoge sneakers en hoge sneakers. Als we naar de huidige trends kijken, zien we vooral dat de hoge sneakers populair zijn.

Met hoge sneakers kleed je elke outfit af. Je draagt de sneakers perfect onder bijvoorbeeld een broek. Maar, je kunt hoge sneakers ook onder een rok dragen. Doordat de sneakers zo hoog zijn, vallen ze hoe dan ook goed op. En vormen ze de perfecte ‘puntjes op de í’ van je fraaie outfit.

Bekijk ook:
Je hoofdhuid grondig reinigen: Met deze tips pak je dit het beste aan

Met hoge sneakers geniet je overigens van nog een voordeel. Doordat de sneakers zo hoog zijn, bieden ze de juiste ondersteuning voor je enkels. Met name als je een slecht enkelgewricht hebt, is dit een groot voordeel. Ook als je forse wandelingen maakt, bieden de hoge sneakers uitkomst.

Trend 4: witte sneakers

Sneakertrends voor de zomer 20

Zijn witte sneakers een sneakertrends voor deze zomer? Ja, zeer zeker. Witte sneakers zijn én blijven altijd geliefd. Toch is het opvallend dat meer en meer merken weer volledig inspelen op deze trend.

Ben je op zoek naar nieuwe, witte sneakers? Dan weet je niet waar je moet kijken. Het aanbod is anno 2023 namelijk indrukwekkend en uitgebreid. Hierbij vallen wel twee dingen op:

  • Veel merken kiezen voor een kleurencombinatie met wit. De witte sneakers zijn niet altijd volledig wit, maar worden bijgestaan door vrolijke, opvallende kleuren. Dit vormt uiteraard een fraai geheel.
  • Witte sneakers worden steeds betaalbaarder. Het heeft er ook alle schijn van dat witte sneakers steeds betaalbarder wordt. Dit komt ook doordat meerdere budgetmerken tegenwoordig sneakers in het wit aanbieden.

Overigens kun je deze trend perfect combineren. Met de trend van hoge sneakers bijvoorbeeld; witte hoge sneakers zijn een geweldige aanwinst voor je garderobekast. Ook kun je prima voor witte sneakers c.q. wandelschoenen gaan. Moet je alleen wel oppassen dat je niet door modderige gebieden heenloopt; dan blijft er vrij weinig over van de witheid van de sneakers.

Poll Hoeveel paar sneakers heb jij?

Niet meer dan 340%
Niet meer dan 1040%
Meer dan 1020%
Ik draag geen sneakers0%
📊 Bekijk resultaten
2.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.