one of a dime
Saved Read later
Deel dit bericht

One Of A Dime: een nieuwe generatie van tandversiering

Het versieren van tanden gaat eeuwen terug. Na de laatste ijstijd begonnen mensen hun tanden te versieren met edelmetalen, diamantjes, en andere juwelen. Deze eeuwenoude trend kwam terug in de jaren ‘00, toen de hiphop-cultuur de zogeheten ‘grills’ en andere vormen van tandversiering tot een identiteit wist te maken. Tegenwoordig zijn tooth gems weer helemaal hot!, en er is een bedrijf dat tandversiering tot een kunst heeft verheven.

One Of A Dime

One Of A Dime is een bedrijf in Almere dat gespecialiseerd is in het versieren en het bleken van tanden. Een stralende lach krijgt een upgrade met een verscheidenheid aan tooth gems, die net dat beetje extra glans aan een glimlach geven. Met een breed aanbod aan diamantjes, en een gratis glimlach van twee ambitieuze zussen onderscheid One Of A Dime zich van andere soortgelijke ondernemingen.

Het diamantje (of gem) wordt op de tand gelijmd, en is daarna meteen zichtbaar als een extra ‘twinkle’ bij een glimlach. Het assortiment is breed, dus voor zowel mannen als vrouwen is er zeker een persoonlijke touch te vinden. Een tooth gem is een sieraad voor je mond, en past ongetwijfeld bij een sprankelende persoonlijkheid. Kenmerkend voor dit bedrijf is de persoonlijke touch van de twee zussen, die graag je naam willen weten, in plaats van dat ze je met een nummer naar een wachtkamer sturen.

Bekijk ook:
Wat zijn de populairste cosmetische ingrepen?

Nieuwe trend op het gebied van tandversiering

On Of A Dime speelt in op de nieuwste trend van tandversiering, dat op dit moment bezig is met een opmars. Sommige mensen houden het bij een simpel steentje, anderen pakken het wat meer ‘outgoing’ aan, en versieren meerdere tanden. Zoals we hierboven al beschreven gaat de cultuur van tandversiering al eeuwen terug. In de mayacultuur was het bijvoorbeeld gebruikelijk dat sommige tanden werden vervangen door edelstenen.

De werkwijze van One Of A Dime is persoonlijk, professioneel, en heeft hygiëne hoog in het vaandel staan. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, dus is er een prima prijs/kwaliteit verhouding. De professionele artiesten nemen uitgebreid de tijd voor een kwalitatieve behandeling, dus het is zeker de moeite waard om te proberen als je je glimlach een upgrade wil geven. voor meer informatie is een DM met een muisklik gebeurt. Check ze op Instagram door op de foto's te klikken.

Bekijk ook:
LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel review

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.