in

Voor welke koffie ga jij?

Koffie is hip. Koffie is lekker. Koffie is een genot voor onze smaakpapillen. Een aantal jaar geleden maakte we nog koffie met een grote pot waar iedereen een lekker bakkie uit kreeg. Dit bracht je vervolgens op smaak met suiker en melk. Koekje erbij en klaar. Tegenwoordig is dat wel anders. Als je weleens de Starbucks bent binnen gelopen dan weet je hoeveel verschillende soorten koffie er zijn. IJskoffie tot koffie met karamel. We zien steeds meer koffies verschijnen die unieke smaakeigenschappen hebben en daar worden we allemaal heel blij van. Tenminste… Als je van koffie houd.

Welke soorten koffie zijn er allemaal?

Iedereen wil de lekkerste en allerbeste koffie hebben, want niemand zit op een slap bakkie te wachten. In een groeiende wereld en economie waar steeds meer merken zijn daar zijn ook steeds meer koffiemerken en koffiesoorten. Merk vinden wij niet zo belangrijk maar de kwaliteit wel. Koffiecups, coffeepads, koffiebonen en gemalen koffie vind je terug op de markt. De één geeft de voorkeur aan koffiecups en de ander aan koffiebonen. Smaak is persoonlijk, maar wanneer je op zoek bent naar kwaliteit dan is koffie cups bestellen bij koffiecupster.nl altijd een goed idee.

Bekijk ook:
Erwtensoep, hoe gezond is het eigenlijk?

Zoals je hierboven al even hebt kunnen lezen is koffie er in diverse soorten en smaken. Chocolade, karamel, mild, mokka, noten en zoethout zijn slechts enkele smaken die je tegenwoordig kan kiezen. Als je ziet hoeveel smaken er in de laatste jaren bij zijn gekomen dan verwachten we dat er alleen maar meer smaken bij gaan komen. Op welke smaak hoop jij?

Maar waarom houden we zo van koffie?

We houden niet alleen van koffie om de energieboost die we er van krijgen, maar vooral ook om de volgende vijf punten.

 1. Het zit boordevol antioxidanten en gunstige voedingsstoffen die goed zijn voor de gezondheid.
 2. De heerlijke geur van koffie.
 3. De smaak van versgemalen koffie die de zintuigen prikkelt.
 4. Alle verschillende opties die we tegenwoordig hebben.
 5. De flexibiliteit. We kunnen koffie koud, warm of zelfs bevroren drinken. Het smaakt allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   Hoe werkt Apple Pay?

   Top 10 gevaarlijkste gevangenissen