Waarom bloemen bezorgen altijd een goed idee is 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Waarom bloemen bezorgen altijd een goed idee is

Bloemen bezorgen is altijd een goed idee en niet alleen naar je vriend of vriendin. Het is een mooie manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Uiteindelijk gaat het om het gebaar. Bloemen versturen doe je als bedankje, voor de romantiek, respect te tonen en om iemand sterkte/beterschap te wensen. Bloemen bezorgen doe je daarom ook met een kaartje, zodat je de boodschap beter kan overbrengen. Een kaartje zorgt ook voor meer waardering.

Is bloemen versturen nog wel van deze tijd?

Natuurlijk is bloemen versturen nog van deze tijd. Denk wel even na of de persoon, naar wie jij de bloemen verstuurd, ook van bloemen houd. We kunnen ons voorstellen dat je beste maat denkt: wat moet ik met die bloemen? Ik heb geen eens een vaas in huis.. Bij zo iemand kan je de bloemen beter achterwege laten, maar in alle andere gevallen kan het zeker! Verras eens je vriend of vriendin door geen bloemen mee te nemen, maar laat ze bezorgen. Dat geeft toch een ander effect!

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Bloemen zijn overigens niet alleen voor feestelijke gebeurtenissen, maar zijn ook zeer gepast voor minder feestelijke gebeurtenissen. Het zijn de kleine dingen die het doen en wanneer je het niet verwacht dan is het nog leuker! En worden we allemaal niet blij van verrassingen en iets krijgen? Iedereen wil gewaardeerd worden. Door zijn baas, vrienden en relatie. Waardering is wat ons op de been houd. Voel je je niet gewaardeerd dan zal de relatie altijd minder worden, zowel privé als zakelijk!

Stuur iets extra’s mee met de bloemen

Wanneer je alleen bloemen niet genoeg vind of denkt dat het de boodschap niet goed over brengt dan kan je iets extra’s toevoegen. Stuur bijvoorbeeld chocolade of een fles wijn mee. Je kan het helemaal aanpassen aan jouw persoonlijk wensen. Een helium ballon doet het ook altijd goed!

Bron: Boeketcadeau.nl

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.