Saved Read later
Deel dit bericht

Sylvie Meis zegt “Ja ich will” tegen Niclas Castello

“La Meis” heeft de tongen in showbizzland weer behoorlijk losgemaakt. De roddels over een aanstaand huwelijk deden al een paar dagen de ronde, maar lijken nu toch echt serieuze ernst te zijn. Duitsland is daarentegen nog wat sceptisch over de huwelijksplannen van de blondine.

Begin van dit jaar had (inmiddels ex-liefje) Bart Williams zijn hielen nog niet gelicht of de nieuwe Mr. Right in de vorm van Niclas Castello kwam al in beeld. Sylvie is gewoon graag snel verliefd, aldus de Duitse media. Dat kan dan wel zo zijn, maar in haar snelheid blijft ze wel selectief.

“Ze hebben natuurlijk al 4 maanden een relatie”

De kunstenaar Niclas Castello is de nieuwe “gelukkige”. Of hij het ook daadwerkelijk volhoudt tot aan “Ja ich will” betwijfelen we ten zeerste. Castello voegt zich graag onder de celebs. Hij verkoopt dan ook met enige regelmaat kunst aan bijvoorbeeld Arnold Schwarzenegger. In ieder geval heeft hij Sylvia in Los Angeles verrast met het aanzoek. Haar “Ja” werd beloond met een enorme diamanten ring die Castello voor haar kocht. Mag ook wel, ze hebben natuurlijk al 4 maanden een relatie. Haar potentiële mannen zijn namelijk allemaal succesvol en rijk. Puur toeval of een slimme zakelijke strategie? Wij namen de toyboys van Sylvie Meis eens wat beter onder de loep.

Van Rafaël tot Niclas: de 18 mannen van Meis

Sylvie Meis mag dan wel een indrukwekkend aantal volgers hebben op Instagram, voor wat betreft deze lijst mag ze ook zeker niet klagen. Van spannende one night stands met voetballers, decadente tripjes met bankiers, talloze dates met andere geslaagde figuren tot aan een sprookjeshuwelijk. In de onderstaande lijst, die alles bij elkaar toch goed is voor een paar miljard, hebben we de prooien van Sylvie nog eens extra voor je uitgelicht.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

1. Maarten Atmodikoro: Sylvie start haar adembenemende liefdesjacht in 1997 met deze oud voetballer van NAC. De relatie heeft 2 jaar standgehouden.

2. Tim Immers: Volgens ons de vreemde eend in deze lijst. Ze ontmoetten elkaar op de set van Costa, waarna er een aantal spannende dates volgde. Lucky Tim..

3. Zlatan Ibrahimovic: Zlatan doet zijn intrede in 2002. Hoewel Meis al enige ervaring had met voetballers, was de verhouding toch van korte duur.

4. Derk: Derk mag zich ruim een jaar lang aan de zijde van Sylvie scharen. Tot ze erachter komt dat hij al geruime tijd getrouwd is.

“De affaires komen pijnlijk aan het licht op oudejaarsavond”

5. Rafael van der Vaart: Raf en Sylvie lijken 10 jaar lang hét ideale koppel als ze in 2005 trouwen. Zoontje Damian wordt geboren maar La Meis lijkt niet genoeg te hebben aan één man. De affaires komen pijnlijk aan het licht op oudejaarsavond. Voor Sylvie heeft dit minstens 2 maanden non-stop media aandacht opgeleverd. Scheisse!

6. Christian Polanc: De benen van Sylvie lijken niet alleen tijdens de repetities voor Let’s Dance flink in beweging te zijn. Al tijdens haar huwelijk met Rafael begint ze een affaire met danser Christian Polanc.

7. Sebastien Jondeau: Deze stempel krijgt ook Sebastien Jondeau toebedeeld door Meis. Hoewel Rafael nog nietsvermoedend balletjes hoog houdt, bedriegt ze hem tijdens haar huwelijk met deze bodyguard.

8. Balasz Vajta: Deze piloot is de aanleiding geweest tot het afdoen van de trouwring. Ook met deze geslaagde vliegenier rommelde ze er flink op los tijdens haar huwelijk dat in 2012 eindigde.

9. Guillaume Zarka – Robin Thicke – Jared Moore: Nee niet allemaal tegelijk, maar ze hebben alledrie wel een kortstondige flirt gehad met Sylvie. De zakenman Zarka nam Sylvie meedogenloos in zijn armen toen ze juist bij hem uit wilde huilen over haar gestrande huwelijk. Voor eventjes dan. R&B zanger Thicke nam het stokje over en heeft ook kortstondig mogen genieten van een wilde avond met Meis. Tot ze wederom besloot om het verderop te gaan zoeken bij naaktmodel Jared Moore.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

10. Luis Medina Y Abascal: Deze goodlooking graaf claimt “gewoon vrienden” te zijn met Sylvie. Volgens ons hebben daar toch een aantal benefits aangekleefd. Lang heeft de relatie echter niet geduurd. De kans op een prinsessenhuwelijk lijkt daarmee verkeken.

11. Samuel Deutsch – Maurice Mobetie – Sami Khedira: Ook deze drie prooien mogen in één adem genoemd worden. Samuel Deutsch is een gladde bankier uit Amerika. Als dat niet lijkt te werken zoekt Sylvie haar heil bij de Zweedse Maurice Mobetie. Hij is eigenaar van een exclusieve club. Daarna pakt Meis haar voorliefde voor “voetbal” weer op door een korte romance aan te gaan met de Duitse Sami Khedira.

12. Charbel Aouad: Na veel losse flodders lijkt het Meis dan toch echt menens te zijn als Charbel zijn intrede doet. Er is zelfs sprake van een aanstaand huwelijk. Helaas worden deze plannen eind 2018 toch maar weer in de ijskast geparkeerd als Sylvie en Charbel toch niet de ware voor elkaar lijken te zijn.

13. Bart Williams: Sylvie blijft er liever niet te lang bij stilstaan, want direct nadat Charbel het toneel heeft verlaten trekt Bart Williams ten strijde. Meis weet zeker dat ze de ware heeft gevonden in Bart waardoor een verloving volgt. Ook dit blijkt een fiasco als de twee begin dit jaar besluiten niet met elkaar verder te gaan.

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.