Stress voor moederdag? 3 cadeau’s perfect voor iedere moeder! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Stress voor moederdag? 3 cadeau’s perfect voor iedere moeder!

Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Velen bezorgd het al stress wanneer ze deze prachtige dag weer op de kalender zien verschijnen. Het laatste dat je immers wilt, is je geliefde moeder niet het perfecte cadeau geven. In dit artikel kun je alles vinden waarmee jij deze Moederdag onvergetelijk maakt!

#1: Handdoeken warmer

Stress voor moederdag? 3 cadeau’s perfect voor iedere moeder! 16

Is je moeder gek op wellness, en wil je haar een wellness gevoel geven, maar dan thuis? Dan is een handdoeken warmer precies cadeau dat je haar moet geven. De warmer is een stijlvolle ton van slechts 6 kilo, die niet veel plaats in beslag neemt. Het is ideaal voor een dunne deken of twee grote handdoeken. Overigens is het ook fijn voor in de koudere dagen, als je liever niet na een warme douche wordt overrompeld door een koudere handdoek.

#2: Massagekussen

Stress voor moederdag? 3 cadeau’s perfect voor iedere moeder! 17

We blijven even hangen in de wellness. Iedere moeder is gek op massages, en het liefst willen ze dat het nooit stopt. Daarvoor is het elektrische massagekussen! Je legt het kussen in je nek, en het wisselt tussen verschillende standen met een verwarmende functie. Het kussen houdt het met een volle accu lang vol, en is volledig draadloos te gebruiken. Onder een dekentje uit de verwarmer hierboven wordt de wellness ervaring compleet voor je geliefde moeder!

#3: Elektrische haarborstel

Stress voor moederdag? 3 cadeau’s perfect voor iedere moeder! 18

Heeft ook jouw moeder teveel apparaten voor haar haren? Een stijltang, een borstel, een krultang, en een föhn? Gelukkig zijn er nu apparaten die alles in één zijn geworden. Een elektrische haarborstel heeft veel voordelen, maar is vooral veel beter op je haar gezond te houden. Daarnaast bespaart het tijd in de ochtend, wanneer je moeder niet meer tussen de verschillende apparaten hoeft te wisselen. Dus is je moeder iemand die veel met haar haren bezig is? Dan is dit een perfect cadeau voor deze moederdag!

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.