Dit zijn de meest bekende upcoming blackjack spellen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de meest bekende upcoming blackjack spellen

Je kunt niet alleen de reguliere Blackjack spelen bij het online casino, er zijn tegenwoordig heel erg veel verschillende varianten mogelijk. Het is aan jou om jouw beste live blackjack variant te kiezen. hiervoor zul je je eerst natuurlijk wel verdiepen in de varianten die er zijn. We noemen hier de best upcoming blackjack varianten die er online beschikbaar zijn.

In de kern gewoon blackjack met slechts enkele aanpassingen in de regels

Het aanbod is enorm tegenwoordig, alsof blackjack volgens de klassieke standaard niet boeiend genoeg is. Je hebt blackjack 10 cent, blackjack single deck, blackjack Spanish 21 en blackjack Surrender om er maar eens een aantal te noemen. In de kern is het gewoon het reguliere blackjack spel, er zijn echter enkele aanpassingen in de regels waardoor het spel soms verrassende wendingen aanneemt. Bij de beste upcoming blackjacks hoort absoluut zeker ook Pontoon blackjack. Haal je 21 punten met je eerste twee kaarten dan noem je dit niet blackjack maar Pontoon, terwijl deze variant ook een echte side bet kent.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Spanish 21 biedt in elk geval de meest winstkansen

Spanish 21 is ook al zo’n leuke variant, een bijzonder populaire variant zelfs. Deze erg oude variant biedt in elk geval de beste winstkansen van alle blackjack spellen. Ook de kans om hogere bonussen te verdienen is bij deze variant groot. Ook een interessante is double exposure blackjack. De dealer krijgt dan twee kaarten open gedeeld, iets dat natuurlijk een enorm voordeel is voor de speler. De dealer echter heeft ook weer zijn trucs in huis om dit recht te kunnen zetten. Blackjack speel je natuurlijk ook niet om geld te verdienen, maar voor je plezier. Op de lange termijn zul je immers altijd verlies leiden volgens de statistieken.

Voor mensen met wat minder budget is 10 cent blackjack aantrekkelijk

Zeker blackjack switch moet hier ook genoemd worden; je speelt dan steeds met twee handen tegelijk en mag daarbij onderling ruilen. Dit is overigens toegestaan wanneer een hand gedeeld is. In dat geval mag de tweede gedeelde kaart geruild worden tegen de tweede kaart van de andere hand. Caribbean 21 laat splitsen bij twee gelijke kaarten toe en verdubbelen na een verdubbeling. En zo zijn er tal van varianten die het spelen meer dan waard zijn. Grappig om te noemen is nog wel 10 cent blackjack. Dit is vooral voor de mensen die niet veel geld hebben of niet te veel risico’s wensen te nemen met hun geld. Dan speel je namelijk met maximaal 10 cent inzet per hand. Met dit spel zijn de risico’s dus wel erg beperkt.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.