Vlekkie is weer thuis!

0 Shares

In de nacht van zaterdag op zondag is op Schiphol kat Vlekkie teruggevonden, nadat deze op 5 januari de benen had genomen uit zijn kooi in het bagagedepot van de luchthaven.

Lege transportbak

De eigenaar van de kat werd op 5 januari onaangenaam verrast toen de transportbak, waar zijn oogappel in zou moeten zitten, leeg bleek te zijn. Vlekkie bleek tijdens het verblijf in het bagagedepot kans te hebben gezien om zich uit zijn tijdelijke verblijf te bevrijden en is vervolgens aan de wandel gegaan.

Water en vis

Om de wegloper zo snel mogelijk weer bij de eigenaar te krijgen is alles geprobeerd om de het dier te vangen. De brandweer zette warmtecamera’s in, er werd water en vis neergezet om de kat te lokken en ook de eigenaar heeft met een team van helpers een zoektocht naar het huisdier uitgevoerd.

Terug naar huis

Tot ieders opluchting is de kat toch in de nacht van zaterdag op zondag op Schiphol gevonden en is de eigenaar gebeld dat hij zijn huisdier weer kan ophalen. Waar de kat uiteindelijk is gevonden op Schiphol is niet bekendgemaakt. Eigenaar en kat maken het verder goed.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.