in

Vlekkie is weer thuis!

Weggelopen kat bijna week aan de wandel op Schiphol

In de nacht van zaterdag op zondag is op Schiphol kat Vlekkie teruggevonden, nadat deze op 5 januari de benen had genomen uit zijn kooi in het bagagedepot van de luchthaven.

Lege transportbak

De eigenaar van de kat werd op 5 januari onaangenaam verrast toen de transportbak, waar zijn oogappel in zou moeten zitten, leeg bleek te zijn. Vlekkie bleek tijdens het verblijf in het bagagedepot kans te hebben gezien om zich uit zijn tijdelijke verblijf te bevrijden en is vervolgens aan de wandel gegaan.

Water en vis

Om de wegloper zo snel mogelijk weer bij de eigenaar te krijgen is alles geprobeerd om de het dier te vangen. De brandweer zette warmtecamera’s in, er werd water en vis neergezet om de kat te lokken en ook de eigenaar heeft met een team van helpers een zoektocht naar het huisdier uitgevoerd.

Terug naar huis

Tot ieders opluchting is de kat toch in de nacht van zaterdag op zondag op Schiphol gevonden en is de eigenaar gebeld dat hij zijn huisdier weer kan ophalen. Waar de kat uiteindelijk is gevonden op Schiphol is niet bekendgemaakt. Eigenaar en kat maken het verder goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Famke Louise is de nieuwe Bont Girl

Zangeres Adele herken je niet meer terug