Vlekkie is weer thuis! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vlekkie is weer thuis!

In de nacht van zaterdag op zondag is op Schiphol kat Vlekkie teruggevonden, nadat deze op 5 januari de benen had genomen uit zijn kooi in het bagagedepot van de luchthaven.

Lege transportbak

De eigenaar van de kat werd op 5 januari onaangenaam verrast toen de transportbak, waar zijn oogappel in zou moeten zitten, leeg bleek te zijn. Vlekkie bleek tijdens het verblijf in het bagagedepot kans te hebben gezien om zich uit zijn tijdelijke verblijf te bevrijden en is vervolgens aan de wandel gegaan.

Water en vis

Om de wegloper zo snel mogelijk weer bij de eigenaar te krijgen is alles geprobeerd om de het dier te vangen. De brandweer zette warmtecamera’s in, er werd water en vis neergezet om de kat te lokken en ook de eigenaar heeft met een team van helpers een zoektocht naar het huisdier uitgevoerd.

Terug naar huis

Tot ieders opluchting is de kat toch in de nacht van zaterdag op zondag op Schiphol gevonden en is de eigenaar gebeld dat hij zijn huisdier weer kan ophalen. Waar de kat uiteindelijk is gevonden op Schiphol is niet bekendgemaakt. Eigenaar en kat maken het verder goed.

Deel dit bericht
Read later
Marco

Hallo, mijn naam is Marco en sinds 2019 schrijf ik over verschillende onderwerpen en zaken die mij interesseren. Ik ben geboren in Amsterdam, maar woon inmiddels al meer dan 30 jaar in Zoetermeer. Ik ben een groot liefhebber van Amerikaanse sporten (m.n. Honkbal en Basketbal) en schrijf hier bij gelegenheid ook graag over.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.