in

Zangeres Adele herken je niet meer terug

Adele leeft op boerenkool en eiwit

Hoe Adele in eerdere interviews vertelde geen druk te voelen om af te vallen, zijn er nu foto’s verschenen waarop ze sterk is afgevallen. In een korte tijd vlogen de kilo’s eraf dankzij het Sirtfood-dieet wat gebaseerd is op plantaardig voedsel.

Fans in shock na vakantiefoto’s

Er zijn onlangs foto’s verschenen van Adele die haar vakantie viert op het Caribische eiland Anguilla. Ze is daar samen met een aantal bekende vrienden, onder meer Harry Styles en talkshowhost James Corden. Op de foto’s is te zien hoe Adele en Harry Styles plezier hebben op het eiland, en niet alleen ontstond een geruchtenmolen over de twee ‘vrienden’ die samen op vakantie zijn, fans waren in shock door het enorme gewichtsverlies van Adele.

Sirtfood-dieet

Het Britse tabloid The Sun laat weten dat Adele bij de Braziliaanse Camila terecht is gekomen voor het Stirfood-dieet via Ayda Field, de vrouw van zanger Robbie Williams. Thuis kreeg ze privéles. In het dieet wordt ervoor gezorgd dat voeding als boerenkool en boekweit de eetlust onderdrukt. ‘Sirtuins’ (SIRT’s) staan in het dieet centraal, een groep van zeven eiwitten in het lichaam waarvan is aangetoond dat ze verschillende functies in het lichaam reguleren. Dit zou ervoor zorgen dat ontstekingen worden tegengegaan en er kans is op een langere levensduur.

Zorgen

Fans hebben een gedeelde mening over de nieuwe versie van Adele. Veel mensen vinden het heel knap dat ze is afgevallen, maar ook zijn er veel zorgen om haar gewicht. Er wordt geschreven dat ze er nu veel te dun uit ziet, en vermoedens van een eetstoornis worden uitgesproken onder haar foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.