Zangeres Adele herken je niet meer terug 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Zangeres Adele herken je niet meer terug

Hoe Adele in eerdere interviews vertelde geen druk te voelen om af te vallen, zijn er nu foto's verschenen waarop ze sterk is afgevallen. In een korte tijd vlogen de kilo's eraf dankzij het Sirtfood-dieet wat gebaseerd is op plantaardig voedsel.

Fans in shock na vakantiefoto's

Er zijn onlangs foto's verschenen van Adele die haar vakantie viert op het Caribische eiland Anguilla. Ze is daar samen met een aantal bekende vrienden, onder meer Harry Styles en talkshowhost James Corden. Op de foto's is te zien hoe Adele en Harry Styles plezier hebben op het eiland, en niet alleen ontstond een geruchtenmolen over de twee ‘vrienden' die samen op vakantie zijn, fans waren in shock door het enorme gewichtsverlies van Adele.

https://twitter.com/PopCrave/status/1213504588650893314

Sirtfood-dieet

Het Britse tabloid The Sun laat weten dat Adele bij de Braziliaanse Camila terecht is gekomen voor het Stirfood-dieet via Ayda Field, de vrouw van zanger Robbie Williams. Thuis kreeg ze privéles. In het dieet wordt ervoor gezorgd dat voeding als boerenkool en boekweit de eetlust onderdrukt. ‘Sirtuins' (SIRT's) staan in het dieet centraal, een groep van zeven eiwitten in het lichaam waarvan is aangetoond dat ze verschillende functies in het lichaam reguleren. Dit zou ervoor zorgen dat ontstekingen worden tegengegaan en er kans is op een langere levensduur.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Zorgen

Fans hebben een gedeelde mening over de nieuwe versie van Adele. Veel mensen vinden het heel knap dat ze is afgevallen, maar ook zijn er veel zorgen om haar gewicht. Er wordt geschreven dat ze er nu veel te dun uit ziet, en vermoedens van een eetstoornis worden uitgesproken onder haar foto's.

https://twitter.com/witnessandrea/status/1213489309950590977

Deel dit bericht
Read later
Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.