Supergoed gepantserd glas, toch? Tesla? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Supergoed gepantserd glas, toch? Tesla?

Met de elektrische cybertruck wil Tesla een nieuwe weg in slaan. De auto is voorzien van onder andere gepantserd glas en bestaat uit onkrasbaar plaatwerk. Ideaal zou je denken. Maar toch ging het tijdens de presentatie van Elon Musk niet helemaal zoals verwacht.

Cybertruck

Met meerdere succesmodellen, waaronder Model S, werd het tijd voor iets nieuws bij Tesla. Elon Musk presenteerde afgelopen nacht, in Amerika, een nieuw model Tesla. De Cybertruck moet de strijd aan gaan met de zeer geliefde pick-up truck. Elon Musk verteld in zijn presentatie dat ontwikkelaars van de pick-up trucks al honderd jaar hetzelfde doen. Haal het embleem er vanaf en je weet niet eens van welke fabrikant de pick-up afkomstig is. De cybertruck is anders.

Multifunctioneel en voorzien van alle luxe

Musk geeft daarnaast aan dat de Cybertruck voorzien zal zijn van alle luxe die je je maar kunt wensen van een auto. De auto rijdt elektrisch, en luchtvering is standaard inbegrepen. Ideaal wanneer je je quad achterop je pick-up moet rijden.

Bekijk ook:
Hoe kan je snel een rijbewijs halen om op vakantie te gaan?

Gepantserd glas wat eigenlijk niet zo gepantserd is

Tijdens de demonstratie liet Elon Musk een van zijn medewerkers een zware kogel naar de ruit van de auto gooien. Dit om te laten zien dat het echt gepantserd glas was. Helaas voor Musk liep dit iets anders af. De kogel ging er niet doorheen, maar er was zeker duidelijk dat er iets tegen de ruit aangekomen was.

Komt ie er echt?

Eerder kondigde Tusk nog twee modellen aan. Onder andere een semi-vrachtwagen. Deze modellen zijn ook nog steeds niet terug te vinden op de markt. Dus of de Cybertruck er daadwerkelijk gaat komen is nog maar de vraag. Daarnaast is de Cybertruck zeer slecht ontvangen op de Amerikaanse markt, het marktaandeel van Tesla is dramatisch gezakt.

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.