blank

Supergoed gepantserd glas, toch? Tesla?

0 Shares

Met de elektrische cybertruck wil Tesla een nieuwe weg in slaan. De auto is voorzien van onder andere gepantserd glas en bestaat uit onkrasbaar plaatwerk. Ideaal zou je denken. Maar toch ging het tijdens de presentatie van Elon Musk niet helemaal zoals verwacht.

Cybertruck

Met meerdere succesmodellen, waaronder Model S, werd het tijd voor iets nieuws bij Tesla. Elon Musk presenteerde afgelopen nacht, in Amerika, een nieuw model Tesla. De Cybertruck moet de strijd aan gaan met de zeer geliefde pick-up truck. Elon Musk verteld in zijn presentatie dat ontwikkelaars van de pick-up trucks al honderd jaar hetzelfde doen. Haal het embleem er vanaf en je weet niet eens van welke fabrikant de pick-up afkomstig is. De cybertruck is anders.

Multifunctioneel en voorzien van alle luxe

Musk geeft daarnaast aan dat de Cybertruck voorzien zal zijn van alle luxe die je je maar kunt wensen van een auto. De auto rijdt elektrisch, en luchtvering is standaard inbegrepen. Ideaal wanneer je je quad achterop je pick-up moet rijden.

Bekijk ook:
Leuke weetjes over Max Verstappen

Gepantserd glas wat eigenlijk niet zo gepantserd is

Tijdens de demonstratie liet Elon Musk een van zijn medewerkers een zware kogel naar de ruit van de auto gooien. Dit om te laten zien dat het echt gepantserd glas was. Helaas voor Musk liep dit iets anders af. De kogel ging er niet doorheen, maar er was zeker duidelijk dat er iets tegen de ruit aangekomen was.

Komt ie er echt?

Eerder kondigde Tusk nog twee modellen aan. Onder andere een semi-vrachtwagen. Deze modellen zijn ook nog steeds niet terug te vinden op de markt. Dus of de Cybertruck er daadwerkelijk gaat komen is nog maar de vraag. Daarnaast is de Cybertruck zeer slecht ontvangen op de Amerikaanse markt, het marktaandeel van Tesla is dramatisch gezakt.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.