Dit leren ze je niet op school.. Dit zijn de echte lifechangers 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit leren ze je niet op school.. Dit zijn de echte lifechangers

Loop je vast op bepaalde onderdelen in je leven? Weet je niet meer welke kant je op moet? Ben je op zoek naar geluk? Heb je een baan die alle energie uit je zuigt? Pieker je vaak? Val je steeds terug in oude denkpatronen? Als op één van deze vragen je antwoord ja is dan kan één van onderstaande boeken jou wel eens heel goed gaan helpen.

Je vindt hier de populairste en tevens beste boeken voor het veranderen van je levensstijl. Wanneer je voor deze boeken en de theorie uit deze boeken open staat dan begint je leven direct positief te veranderen.

Alle bekende mensen uit de geschiedenis hebben de theorie uit deze boeken toegepast, voordat er überhaupt boeken over waren geschreven. Denk aan Albert Einstein, Henry Ford en Thomas Edison. Deze mensen hadden een bepaalde denkwijze, een plan, een visie. Jij kan ook leren zo te denken en zo je doelen in het leven te behalen.

De allerbeste boeken voor het veranderen van je levensstijl

De theorieën die in deze boeken staan worden al eeuwen gebruikt. In de laatste eeuw zijn ze echter pas echt op papier gebracht, omdat de theorieën toen pas echt werden bestudeert. Let wel op.. Deze boeken gaan in tegen wat je geleerd hebt op school. Op school word je klaargestoomd voor het volwassen en bedrijfsleven, werken voor een baas. Maar op school leren ze niet hoe je vrijheid in je leven kan creëren. Dat doen deze boeken wel!

Bekijk ook:
Groene thee: 5 goede redenen om er je dag mee te beginnen

Think and Grow Rich van Napoleon Hill

Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.

Dit leren ze je niet op school.. Dit zijn de echte lifechangers 15

De wet van aantrekkingskracht van Michael Losier

De wet van de aantrekkingskracht leert je om die enorme kracht te beïnvloeden en alleen nog datgene wat je echt wilt in je leven naar je toe te trekken. Het leert je de krachten van het universum in jouw voordeel te laten werken.

Awaking the gianth within van Anthony Robbins

Heb jij de leiding over jouw leven? Of word je weggespoeld door alle dingen waar je geen invloed op lijkt te hebben? In Awaken the giant within toont Anthony Robbins, de bestsellerauteur, hoe je de leiding kan nemen over je mentale, emotionele, fysieke en financiële lot.

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

Master your mindset van Michael Pilarczyk

Master Your Mindset (Leef Je Mooiste Leven) gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Zijn filosofie en strategie ontwikkelde hij in de afgelopen vijfentwintig jaar op basis van eigen ervaringen en hij liet zich inspireren door Napoleon Hills Think and Grow Rich en door Quantum Leap Advantage van zijn zakelijk mentor Dan Peña.Dit leren ze je niet op school.. Dit zijn de echte lifechangers 16

The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles

21Het blijkt dat we met de kracht van onze gedachten in staat zijn om alles aan te trekken wat ons voorstellingsvermogen kan bevatten. In dit boek onthult Wattles “het geheim”, maar bovendien neemt hij de lezer bij de hand met een heldere en praktische handleiding in het toepassen van de Wetenschap van Aantrekking van rijkdom. Rijkdom betekent niet alleen geld, rijkdom betekent wat jou gelukkig maakt!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.