Vrouw stuurt overleden vader dagelijks berichten, krijgt plots antwoord 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw stuurt overleden vader dagelijks berichten, krijgt plots antwoord

De 23-jarige Chastity Patterson uit het Amerikaanse Arkansas verloor haar vader op haar negentiende. Ze besloot om hem elke dag een berichtje te sturen. Zo bleef de herinnering aan hem levend en kon ze het allemaal rustig een plekje geven. Totdat ze ineens antwoord kreeg. Voor de 23-jarige vrouw is dit een teken dat het goed is zo en dat ze hem kan laten rusten.

Zwaar moment

“Hey dad, it's me”, zo begint het berichtje van de 23-jarige op de dag voor de sterfdag van haar vader. “Tomorrow is going to be a tough day again!” In het zoveelste bericht dat ze naar haar vader verstuurde vertelde ze hoe haar afgelopen jaar ging. Het overwinnen van kanker, afstuderen, verliefd worden en een gebroken hart krijgen. Ook verteld ze aan haar vader dat ze bang is om in het huwelijksbootje te stappen, juist omdat hij haar niet naar het altaar kan leiden.

Antwoord van onbekende

Plotseling kreeg ze een reactie terug van Brad. De persoon die het telefoonnummer van haar vader inmiddels als zijn telefoonnummer kon beschouwen. De 23-jarige vrouw wist al die tijd al dat de berichten werden gelezen door iemand anders, aangezien de berichten via iMessage altijd aankwamen. Brad vertelde haar dat ze al langere tijd haar berichten ontving en haar heel graag een antwoord wilde sturen, maar dat ze haar hart niet wilde breken. Ook Brad verteld zijn verhaal aan de 23-jarige vrouw. Hierin verteld hij dat hij zijn dochter heeft verloren tijdens een auto-ongeluk. Tevens verteld hij dat de berichten van de vrouw hem in leven hebben gehouden.

Antwoorden op moeilijke vragen

Voor de mensen die vinden dat de reactie op deze berichten net iets toevallig is, had Chastity alle antwoorden ook al op een rijtje gezet.

  • Ja, ik wist dat mijn berichten bij iemand aankwamen
  • Nee, ik heb geen flauw idee wie Brad is
  • Ik liet hem niet alles weten, vaak was het alleen een goedemorgen of een berichtje dat ik de dag was doorgekomen.
Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

Hieronder is de interactie van dit bericht te vinden. Ook hebben we onder dit Facebookbericht een vertaling in het Nederlands toegevoegd.

https://www.facebook.com/chastity.patterson/posts/10211925503173276

Bericht van Chastity:

Hey pap, ik ben het.
Morgen zal weer een zware dag worden! Het is inmiddels vier jaar geleden dat ik je ben verloren en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Er is een hele hoop gebeurd de afgelopen tijd, maar ik weet dat je dat inmiddels al weet aangezien ik je dat altijd stuur.

Ik heb kanker overwonnen en ik ben niet meer ziek geweest sinds jij overleed. Ik heb je beloofd beter voor mezelf te zorgen en dat doe ik dan ook! Inmiddels ben ik afgestudeerd en kan eindelijk met mezelf aan de slag nu! Ik ben verliefd geweest, heb een gebroken hart gehad (jij zou hem waarschijnlijk hebben vermoord) en ben weer opgestaan uit al die ellende. Ik ben een sterkere vrouw geworden dan dat ik ooit was.

Ook verloor ik al mijn vrienden maar ik vond iemand die mijn leven heeft gered. Ik heb nog geen kinderen, je zou er zo blij mee zijn, maar ik ben er klaar voor. Ook maak ik mama iedere dag nog helemaal gek en laat ik haar op haar tenen lopen. Het spijt me dat ik er niet voor je was toen je me het meest nodig had, maar er komt een moment dat we de wedstrijd samen gaan zien!

Ik ben bang om te trouwen omdat ik dat lange eind naar het altaar zelf af moet leggen, zonder jou aan mijn zijde. Ik voel me verder goed en je zou zo trots zijn op de persoon die ik ben geworden……. NEEE mijn gedrag is absoluut niet veranderd en NEE ik ben geen kilootje aangekomen. Ik wilde je laten weten dat ik van je hou en dat ik je echt heel erg mis!

Bekijk ook:
Dit zijn de engste plekken op aarde

Bericht van Brad:

Hi lieverd, ik ben niet je vader, maar ik heb al je berichten gekregen in de afgelopen vier jaar. Ik kijk uit naar je ochtendberichtjes en je nachtelijke updates. Ik ben Brad en ik heb mijn dochter verloren tijdens een auto-ongeluk in Augustus 2014, jouw berichten hebben me door die moeilijke tijd heen getrokken. Wanneer jij een berichtje stuurt weet ik dat het een boodschap is van God.

Het spijt me dat je iemand bent verloren die zo dichtbij je stond, maar ik heb geluisterd naar je. Ook heb ik je zien groeien en meegemaakt hoe je overal doorheen bent gegaan. Ik heb je al jaren een berichtje terug willen sturen, maar ik wilde je hart niet breken.

Je bent een bijzondere vrouw en ik hoop nog altijd dat mijn dochter net zo geweldig als jou was geworden. Dankjewel voor de updates die je iedere dag gaf. Je hebt me keer op keer laten inzien dat er een God is daarboven en dat het niet zijn fout is dat mijn dochter is overleden. Hij gaf me jou, mijn kleine engel en ik wist dat deze dag er ooit aan zou komen.

Alles komt goed, blijf jezelf voortduwen en laat het licht dat God jouw gaf nog verder schijnen. Nogmaals, het spijt me dat je dit allemaal mee hebt moeten maken. Als het je iets beter laat voelen, weet dan dat ik ontzettend trots op je ben!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.