Roekeloze motorrijders nu met 270km per uur over de A29

0 Shares

 

Recent ging een filmpje van (veel te snelle) motorrijders viral, en nu zijn er weer beelden van deze snelheidsduivels verschenen. In het nieuwe filmpje laten ze wederom zien hoe ze veel te snel over de snelweg rijden. Dat gaat een keer fout!

In het eerdere filmpje van de motorrijders reden ze in slechts elf minuten van Breda naar Rotterdam. Het filmpje werd veel gedeeld, waardoor deze beelden ook uiteindelijk terecht kwamen bij de politie. De politie is nu naar de motorrijders opzoek. De extra aandacht voor hun roekeloze rijgedrag heeft ze er duidelijk niet van weerhouden om nog een keer zo’n actie uit te halen.

In het nieuwe filmpje – dat de motorrijders zelf deelden – is te zien hoe ze met 270 kilometer per uur over de A29 richting Rotterdam rijden. Het zal je niet verassen, maar dat is net iets harder dan je daar mag rijden. Binnen enkele minuten hadden de motorrijders daardoor maar liefst 20 kilometer afgelegd. Lekker snel, zal je misschien denken, maar het is ook levensgevaarlijk! Niet alleen voor de motorrijders zelf, maar ook voor de andere weggebruikers.

De politie is nog steeds op zoek naar deze snelheidsduivels en vraagt getuigen zich te melden. Autorijders die dashcam of andere beelden hebben worden ook gevraagd zich te melden.

Dodelijke verkeersongelukken in Nederland

In Nederland sterven er jaarlijks honderden mensen door een verkeersongeval. Het CBS houdt deze verkeersstatistieken bij en volgens het bureau vielen er 678 dodelijke slachtoffers bij verkeersongevallen in 2018. Ongeveer zes procent van die dodelijke slachtoffers reed toen op een motor. De meeste dodelijke ongevallen vonden plaats in de provincie Noord-Brabant. Toevallig ook de provincie waar de deze motorrijders ook te vinden zijn.

Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.