Politie treft sekspop aan in Nijkerk
Saved Read later
Deel dit bericht

Politie ziet sekspop in Nijkerk aan voor lichaam

Nijkerk – Woensdagavond leek het Gelderlandse Nijkerk heel even op een crime scene. De politie kreeg namelijk een melding dat er een lichaam in de Nijkerkse haven dreef. Toen de politie op die plek aankwam, kreeg de melding een wel heel verrassende wending. In plaats van een lichaam werd een levensechte sekspop aangetroffen.

Drijvende sekspop

De melding van het in een laken gewikkelde lichaam werd uiterst serieus genomen door de politie en direct werden de juiste protocollen gestart. Zo werd een deel van het Nijkerkse havengebied afgezet. De recherche en Forensische Opsporing arriveerde al vrij snel op de plaats delict – om een onderzoek te starten.

Toch had de politie twijfels over de betrouwbaarheid ervan. “Het is immers de maand van Halloween”, zo schrijft de regionale nieuwswebsite. Nadat de Forensische Opsporing het lichaam uit het water had gevist, werd duidelijk dat het om een levensechte sekspop ging. Na deze verrassende uitkomst werd de haven weer vrijgegeven.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Serieuze protocollen

Hoe de sekspop voor een lichaam kon worden aangezien? Dat kwam doordat de pop met het gezicht naar beneden werd aangetroffen. Bovendien had de sekspop qua details veel weg van een écht mens. Daarom dat de politie op de melding afkwam en direct de protocollen volgde.

“We waren opgelucht dat het niet om een lichaam ging en hebben er om kunnen lachen,” schrijft de politie. Eerder die middag werd een foto op social media geplaatst met het object in het water.

Waarschuwing

Het is niet bekend wie de sekspop in het water heeft gelegd. De mogelijke dader heeft zichzelf ook niet gemeld. En ondanks dat de hele gebeurtenis enigszins humoristisch was, wil de politie toch iets meegeven: “Door dit soort incidenten verliest de politie onnodig veel tijd. En dat is niet bedoeling.”

Het is ook niet duidelijk of er een onderzoek komt naar de eigenaar van de sekspop.

Bekijk ook:
7 sneeuw feitjes die jij nog niet wist

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.