Gruwelijke waar gebeurde medische verhalen uit de operatiekamer 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Gruwelijke waar gebeurde medische verhalen uit de operatiekamer

Nou is een operatiekamer van nature al een plaats waar je liever niet komt, maar van deze waar gebeurde verhalen gaan je haren écht overeind staan. Zo nu en dan ontglipt ook de chirurg wel eens een smakelijk verhaal. Hetzij onder een borrel met collega’s of tijdens een potje golf. Anyhow, deze afgrijselijke verhalen hebben we met liefde voor je gebundeld tot een weerzinwekkende top 5. Zwakke maag? Dan kun je nu beter even de vaatwasser gaan uitpakken.

Thermometer in je urinebuis

Een dame met kinderwens wilde op kantoor haar lichaamstemperatuur meten. Als deze verhoogt is, wordt het hoog tijd voor een potje seks. Niet met de baas natuurlijk, tenzij dat je partner is. De thermometer wordt normaal gesproken via de vagina ingebracht.

Gruwelijke waar gebeurde medische verhalen uit de operatiekamer 19

Ook deze vrouw dacht dat ze dat deed, alleen bleek deze na enkele minuten spoorloos. Na een röntgenfoto op de spoedeisende hulp werd duidelijk dat de dame de thermometer in haar urinebuis had gestopt in plaats van in haar flamoes. Hoewel het ding succesvol is verwijderd, lijkt het ons toch een bijzonder pijnlijk verhaal.

Giftig sperma

Dat het een behoorlijk agressief goedje kan zijn dat weten we. Maar giftig? Dat ondervond een Amerikaanse vrouw die vol verwachting de huwelijksnacht in ging als maagd. Nadat ze haar huwelijkse plichten had vervuld en haar kersverse echtgenoot voldaan op bed lag kreeg ze plotseling een branderig gevoel. De uitslag spreidde zich in no-time uit over haar onderlichaam.

Bekijk ook:
De betekenis van dromen: wat betekent jouw droom?

Gruwelijke waar gebeurde medische verhalen uit de operatiekamer 20

Nadat de vrouw ook koorts kreeg, is het stel met spoed naar het ziekenhuis gereden. Na een grondig onderzoek kon er een diagnose worden gesteld. Het lichaam van de vrouw betitelde het sperma van haar man als giftig en veroorzaakte zo een heftige afweerreactie. De behandeling heeft maanden in beslag genomen. Telkens werden er onder begeleiding kleine hoeveelheden sperma ingebracht tot het lichaam het spul accepteerde.

De metaaldetector

Hoe bizar is dit verhaal. Een man meldt zich op een avond bij de spoedeisende hulp, nadat zijn buik met de minuut groter lijkt te worden. Artsen staan voor een raadsel en spoeden de man naar de afdeling röntgenologie. Wat ze daar zagen viel nauwelijks te bevatten.

Gruwelijke waar gebeurde medische verhalen uit de operatiekamer 21

De man had maar liefst 5 balpennen, schroeven, een mes én een hamer in zijn buikholte. Een spoedoperatie was goed voor nog eens 95 stuks gereedschap. Helaas overleed de man op de operatietafel nadat zijn maagwand werd geperforeerd door één van de 7 nagelschaartjes.

Poets je tanden, tong én binnenkant van je slokdarm

Een raar geval van persoonlijke verzorging. Een tandenborstel houd je normaal gesproken stevig vast in je hand terwijl je je tanden poetst. Maar wat als je die dag niét zo’n stevige grip hebt? Dat overkwam een 20-jarig meisje. De tandenborstel zat muurvast in haar slokdarm en moest operatief worden verwijderd. Het team van chirurgen vroegen de jonge dame om een verklaring.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Gruwelijke waar gebeurde medische verhalen uit de operatiekamer 22

In eerste instantie verklaarde ze dat ze was uitgegleden, maar gaf daarna toe dat ze de tandenborstel gebruikte om de inhoud van haar maag te kunnen legen omdat ze anorexia had. Helaas floepte de tandenborstel iets te ver haar keel in. De vrouw leek er echter niet echt van onder de indruk. Logisch, want uit haar medisch dossier bleek dat dit al eens vaker was gebeurd.

Ah! Daar is mijn Kodak filmkokertje!

Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen. Een jongedame uit Engeland wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht als ze ernstige buikklachten heeft. Er wordt een blindedarmontsteking vermoed, dus direct opereren was een must. Toen de chirurg zijn scalpel in de buik van het meisje zette, kreeg hij direct een flinke lading pus over zich heen. Er werd uiteindelijk een groot abces waargenomen die zat vastgeplakt aan haar darm.

Gruwelijke waar gebeurde medische verhalen uit de operatiekamer 23

Het abces voelde hard aan waarna de chirurg deze opensneed. Tot ieders verbazing kwam er een filmkokertje van Kodak uitrollen. Het meisje gaf na de operatie schoorvoetend toe dat ze het kokertje 3(!!!) jaar geleden als tampon had gebruikt toen ze voor het eerst ongesteld werd. Dan is het ons toch nog een raadsel hoe een “tampon” uiteindelijk in je darmgestel terecht komt.

Bekijk ook:

3.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.